Harkimo kommentoi rooliaan Niskasen managerina: "Työni on hankkia sellaiset yhteistyökumppanit, että Iivolla olisi rahaa laittaa sukanvarteen"

Olympiavoittaja Iivo Niskasen uusi manageri Harry Harkimo jatkaa työtään politiikan parissa manageroinnin ohella.

hiihto
Harry Harkimo hymyilee.
Toni Pitkänen / Yle

Kansanedustaja Harry Harkimo lähti maastohiihtäjä Iivo Niskasen manageriksi, koska odottaa näkevänsä miten kultahiihtäjä-imagoa saadaan hyödynnettyä yhteistyökumppaneita hankittaessa.

Tärkeimmäksi työtehtäväkseen Niskasen manageroinnissa Harkimo sanoo sen, että voi yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa auttaa Niskasta hyötymään hiihtourastaan taloudellisesti.

–Minun työni on hankkia sellaiset yhteistyökumppanit, että Iivolla olisi rahaa laittaa sukanvarteen, kun lopettaa hiihtämisen, Harkimo toteaa.

Harkimo on viime vuosina keskittynyt urheilumangeroinnin sijaan politiikkaan, eikä ole tehnyt managerointia täyspäiväisesti aikoihin muutamia pienempiä projekteja lukuunottamatta.

Kokopäivätyökseen Harkimo markkinoi uutta poliittista liikettään, mutta uskoo aikansa riittävän myös Niskasen managerointiin vahvan suhdeverkostonsa avulla. Harkimo myöntää kuitenkin miettineensä pitkään, riittääkö aika uuteen tehtävään.

Urheilumanageroinnin yhdistämistä työhönsä politiikan parissa Harkimo ei näe ristiriitisena.

–Eihän ne liity mitenkään toisiinsa.

Lue lisää:

Iivo Niskanen avaa, miksi Harry Harkimo on hänen uusi managerinsa: ”Toivottavasti Hjallis pystyy hoitamaan oman leiviskänsä niin hyvin kuin hän osaa”

Iivo Niskanen vaihtaa seuraa, Harry Harkimo manageriksi – Puijon Hiihtoseuran pomo kommentoi siirtoa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat