Hyppää sisältöön

Kolarovin upea vapaapotkumaali toi Serbialle voiton – Costa Rican kiri jäi tuhnuksi

Serbia otti E-lohkon avauspelistä voiton ja kolme pistettä, kun Costa Rica kaatui Aleksandar Kolarovin maalilla 1-0.

Kuva: AOP

Costa Rica ja Serbia tahkosivat sunnuntaina tasaisen E-lohkon avausottelun. Pelin kulkua hienoisesti ohjaillut Serbia teki tarvittavan, ja otti kolme pistettä Aleksandar Kolarovin upealla vapaapotkumaalilla.

Joukkueet pitivät pelissä palloa molemmat lähes yhtä paljon, mutta siinä missä Serbia pystyi rakentelemaan jopa vaaranpaikkoja, ei Costa Rica tahtonut päästä maalintekosektorille.

Avausjakso mentiin maaleitta, mutta toisella osui ja upposi. Serbia sai vapaapotkun, ja Aleksandar Kolarov asettui ampujaksi. Tarkka laukaus nousi yli muurin, mutta laskeutui tarpeeksi ajoissa ja upposi kauniisti yläkulmaan.

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov ampui Serbian 1-0-johtoon Costa Ricaa vastaan.

Costa Rican maalivahti Keylor Navas ei mahtanut kierteiselle vedolle mitään. Costa Rican kiri jäi tuhnuksi, eikä Serbiakaan saanut enää palloa reppuun.

Ottelun lopussa nähtiin vielä pieni kärhämä, kun Serbian Nemanja Matic ja Costa Rican valmennusryhmään kuuluva henkilö alkoivat nahistella kentän laidalla keskenään. Erotuomari Malang Diedhiou kuitenkin hajotti torikokouksen ennen kuin mitään vakavampaa ehti sattua.

Lue lisää:

Mikä vapari! Aleksandar Kolarov ampui Serbian 1-0-johtoon

Tähän artikkeliin Voitto-robotti teki tilasto- ja tapahtumagrafiikat ja ihmistoimittaja tekstit. Kerro meille mitä mieltä olet siitä ja miten haluaisit meidän kehittävän artikkeleita. Vastaa lyhyeen kyselyyn täällä (siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun).