Hyppää sisältöön

Serbian Valioliiga-tähti rähisi ja aiheutti joukkokärhämän MM-kisoissa: "Jokainen ottelu on todellinen sota"

Manchester Unitedia seuratasolla edustava Nemanja Matic aiheutti Serbian MM-avauksessa vääntöä Costa Rican pelaajia vastaan.

Nemanja Matic aiheutti joukkokärhämän
Nemanja Matic aiheutti joukkokärhämän

Jalkapallon MM-kisoissa Serbian ja Costa Rican ottelun lisäajalla nähtiin joukkokärhämä.

Serbia johti ottelua 1–0. Johtoasemasta huolimatta Serbian tähti Nemanja Matic ärsyyntyi, kun Costa Rican apuvalmentaja Luis Martin ehti ottaa pallon haltuunsa sivurajan ulkopuolella kamppailutilanteen jälkeen.

Matic repi palloa Costa Rican valmentajan käsistä, mutta Martin piti siitä kunnolla kiinni. Samalla Costa Rican vaihtopenkki ryntäsi puolustamaan omaansa. Jälkikäteen tilanteeseen liittyivät myös Serbian pelaajat.

Ottelun erotuomarit saivat kuitenkin kohtuullisen nopeasti erotettua pelaajat ja taustahenkilöt toisistaan. Varoituksia ei jaettu. Ottelu päättyi lopulta myös lukemiin 1–0. Matic oli tyytyväinen otteluun.

– Jokainen peli on taisto, jokainen peli on todellinen sota. Lähdemme jokaiseen peliin tällä tavalla, Matic kuvaili serbimedialle.

– Tiedämme heidän laatunsa, mutta myös meidän. Emme antaneet heidän provosoida meitä. Tiesimme kyllä, että Costa Rica yrittäisi sitä. Se kuuluu heidän jalkapalloon. Emme ole kuitenkaan niin pahoja kuin ihmiset luulevat.

Serbian MM-kisat Venäjällä jatkuvat Sveitsiä vastaan ensi perjantaina. Costa Rica kohtaa puolestaan Brasilian.

Brasilian ja Sveitsin kohtaaminen on luvassa myöhemmin sunnuntaina, kello 21.

Lue lisää:

Kolarovin upea vapaapotkumaali toi Serbialle voiton – Costa Rican kiri jäi tuhnuksi