Nabboutin kisat ohi – pääseekö Australian legenda lohkon päätösottelussa viimein kentälle?

Andrew Nabbout loukkasi Tanskaa pelatussa tasapelissä olkapäätään. Korvaako hyökkääjän lohkon päätösottelussa aussi-ikoni Tim Cahill?

Australian Andrew Nabbout loukkasi olkapäätään Tanska-pelissä. Kuva: AOP

Australian jatkomahdollisuudet MM-kisojen C-lohkossa ovat torstaisen Tanska-tasapelin jälkeen ohuet, ja ottelun jälkeen tuli lisää ikäviä uutisia. Kentältä 74:llä minuutilla vaihdetun Andrew Nabboutin kisat ovat ohitse.

Hyökkääjä loukkasi pelitilanteessa olkapäätään, eikä voinut jatkaa pelaamista. Australian päävalmentajan Bert van Marwijkin mukaan vamma estää pelaamisen niin tiistain lohkon päätösottelussa Perua vastaan kuin teoreettisissa jatkopeleissä.

- Hänellä on paha olkapäävamma ja hänen turnauksensa on ohitse, hollantilaisluotsi sanoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

Australia voi edetä jatkoon vain voittamalla Perun. Tanskaa vastaan Nabboutin korvasi Australian kärjessä Tomi Juric. Päätöspelissä van Marwijk voi myös kaivaa jokerikortin vaihtopenkiltään, ja heittää 38-vuotiaan aussi-ikoni Tim Cahillin kentälle.

Australian kautta aikain parhaisiin pelaajiin kuuluva Tim Cahill ei ole pelannut MM-kisoissa vielä minuuttiakaan. Kuva: EPA

Lue lisää: