Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Vieläkö tunnistat nämäkin jalkapallon MM-pelaajat? Kuvavisa vaikeutui pudotuspelitasolle, jossa vain tosifanit pärjäävät

Yle Urheilu on julkaissut jalkapallon MM-kisojen aikana jo kaksi kuvavisaa. Nyt on vuorossa sarjan toistaiseksi vaikein visailu.

urheilu
Zabivaka tuulettaa
Tämä tässä on Zabivaka, mutta maskotin nimi olisikin liian helppo kysymys...All Over Press

Yle Urheilun jalkapallon MM-kisojen kuvavisoja on tehty yli 80 000 kertaa ja vaikka vaikeusastetta on toimituksessa pyritty kasvattamaan, on 23/23-tuloksia kertynyt yhä komea määrä. Ensimmäisessä testissä kaikki kysymykset tiesi liki puolet vastaajista, kun jo vaikeammassa toisessa visassa 23/23-tuloksia sai vain reilu kolmannes vastaajista.

Nyt Yle Urheilu on nostanut kuvavisassa riman MM-jalkapallon pudotuspelien vaatimalle tasolle. Nyt testissä on yksi kuva jokaisesta jatkoon edenneestä joukkueesta. Eikä tässä 16 kuvan visassa enää helppoja kasvoja löydy, kuinka monta sinä saat nyt oikein?

Pelaa myös aiemmat

Tässä ovat jalkapallon MM-kisojen kuumat nimet – mutta tunnistatko sinä heitä? Tee testi ja jaa tulos kavereillesi!

Oliko jalkapallon MM-kisojen kuvavisa aivan liian helppo? Nyt vaaditaan jo todellista osaamista – tämä testi selvittää, miten tiiviisti olet kisoja katsonut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat