Argentiinalaislehti: Messin jatko maajoukkueessa täysin auki – poistui Venäjältä nopeasti

Lionel Messi lähti pois Bronnitsyn kaupungista ilmaisematta yhtään mitään jatkoaikeistaan maajoukkuepaidassa.

Lionel Messi Kuva: AOP

Argentiinalaislehti Clarin kertoo (siirryt toiseen palveluun), että Lionel Messi on poistunut nopeasti lauantain Ranska-tappion jälkeen jalkapallon MM-kisoista Venäjältä.

Argentiina hävisi neljännesvälierässä Ranskalle numeroin 3–4. 31-vuotias Messi jäi ottelussa ilman maalia ja näin ollen ei ole tehnyt MM-kisojen pudotuspelikamppailuissa vielä kertaakaan maalia.

Venäjän MM-kisoja povattiin Messin viimeiseksi mahdollisuudeksi hankkia suuri mestaruus maajoukkuepaidassa. Supertähti on voittanut seurajoukkueessaan FC Barcelonassa kaiken, mutta maajoukkueessa on tullut vain olympiakulta ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus.

Tappiollisen ottelun jälkeen alkoikin spekulointi, päättyisikö Messin maajoukkueura karvaaseen Ranska-tappioon. Hän ehti jo kertaalleen lopettaa maajoukkueessa vuoden 2016 Copa American finaalin jälkeen. Tuolloin Messi epäonnistui rangaistuspotkukilpailussa. Chile vei mestaruuden.

Messi ei ole Ranska-tappion jälkeen esiintynyt median edessä. Clarinin mukaan hän ehtikin sunnuntaina poistua Argentiinan harjoituskeskuksesta Bronnitsyn kaupungista Moskovan liepeiltä. Messi siirtyi viettämään lomaa läheistensä kanssa.

Lehden tietojen mukaan Messin päätös jatkosta maajoukkueessa voinee venyä hetkeen ennen seuraavia maajoukkuepelejä lokakuussa. Hän ei lehden mukaan juurikaan jatkoaikeistaan puhunut joukkueelle. Joka tapauksessa joukkueen konkareista Javier Mascherano ja Lucas Biglia ilmoittivat jo, että he eivät enää jatka maajoukkueessa.

Argentiinalle turnaus oli ylipäätänsä vaikea. Jo alkulohkossa Argentiina tasasi pisteet Islantia vastaan, kun Messikin epäonnistui rangaistuspotkussa. Kroatiaa vastaan tuli toisessa pelissä murskatappio, mutta jatkopaikka tuli voitolla Nigeriasta ja Islannin tappiolla Kroatialle. Messin kisojen ainoa maali tuli Nigeriaa vastaan.

Lue lisää: