Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Federer eteni 16. kerran Wimbledonin puolivälieriin

Roger Federer on edennyt 16. kerran tennisurallaan Wimbledonin turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon.

urheilu
Roger Federer
Roger FedererAOP

Sveitsiläinen Federer varmisti puolivälieräpaikkansa kukistamalla ranskalaisen Adrian Mannarinon 6-0, 7-5, 6-4.

Federer, 36, puolustaa Lontoossa grand slam -turnauksen kaksinpelimestaruutta. Hän on voittanut Wimbledonin kaksinpelin pokaalin kahdeksan kertaa. Federer kohtaa puolivälierissä eteläafrikkalaisen Kevin Andersonin. Tulevaa vastustajaa vastaan hän on niskanpäällä, sillä hän on voittanut Andersonin joka kerta, neljästi.

Nadalin suunta kääntyi

Miesten maailmanlistan ykköspelaaja Rafael Nadal kipusi puolivälieriin ensi kertaa sitten vuoden 2011. Espanjalainen tuuletti maanantaina 6-3, 6-3, 6-4 -voittoa Tshekin Jiri Veselystä. Nadal on Wimbledonin kaksinpelin mestari vuosilta 2008 ja 2010.

Kovasyöttöinen kanadalainen Milos Raonic tykitti 37 läpisyöttöä, kun hän kukisti yhdysvaltalaisen Mackenzie McDonaldin ja eteni puolivälieriin. Vuonna 2016 Wimbledonin loppuottelussa pelannut Raonic vei ottelun nimiinsä 6-3, 6-4, 6-7 (5-7), 6-2. Raonic juhli vahvan syöttönsä ansiosta, sillä hän voitti kaikki pelit omalla syöttövuorollaan.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat