Suora

  • Uinnin lyhyen radan SM-kilpailut
  • Lentopallon Challenge-cup Pihtipudas - Holte
  • Urheiluruutu
  • UEFA Nations League: Kreikka - Suomi
  • Urheiluruutu

Nuorempi Teräväinen palaa Suomeen – siirtyy HIFK:n organisaatioon

Teuvo Teräväisen pikkuveli Eero kiekkoilee ensi kaudella IFK:n yhteistyöseuran Jokipoikien riveissä.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Eero Teräväinen
Eero Teräväinen. (Arkistokuva)Yle

Eero Teräväinen, 19, on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen SM-liigaseura Helsingin IFK:n kanssa. Ensi kauden puolustaja kiekkoilee Mestiksessä IFK:n yhteistyöseuran Jokipoikien riveissä Joensuussa.

Teräväinen pelasi kaksi edellistä kautta Yhdysvalloissa USHL-juniorisarjan Lincoln Starsissa. Puolustaja voitti 18-vuotiaiden MM-hopeaa keväällä 2017 ja kuuluu tulevalla kaudella 20-vuotiaiden maajoukkueen MM-ehdokkaisiin.

Eero on NHL-pelaajan Teuvo Teräväisen pikkuveli. Isoveljensä tavoin puolustaja on käynyt läpi Jokerien junioripolun, mutta loikkaa nyt toisen helsinkiläisseuran riveihin.

– Olen kuullut paljon hyvää tästä seurasta ja odotan todella kovasti IFK:ssa pelaamista. Olen aina halunnut pelata täällä, Teräväinen sanoo IFK:n tiedotteessa.

– Eero on lahjakas ja erittäin taitava pelaaja. Hänellä oli ottajia monessa suunnassa ja olen erittäin iloinen, että hän valitsi IFK:n, urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi.

Myös Teräväisen perheen kolmas lapsi Satu, 16, on lahjakas jääkiekkoilija, joka pelasi viime kaudella naisten SM-liigaa Bluesin riveissä.

Suosittelemme

Tuoreimmat