Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprintin karsinnat

Ojansivun päätös harmitti maajoukkuepelaaja Siirilää: "Nyt on jollekin isot saappaat täytettäväksi"

Lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä pitää isona menetyksenä Olli-Pekka Ojansivun poisjääntiä syksyn maajoukkuepeleistä.

Maajoukkuelentopallo
Tommi Siirilä
AOP

Suomen lentopallomaajoukkueen ykköshakkuri Olli-Pekka Ojansivu kertoi tänään Yle Urheilulle, ettei lähde mukaan EM-karsintoihin, eikä syyskuussa pelattaviin MM-kisoihin.

Keskitorjuja Tommi Siirilällä on yhteinen tausta Ojansivun kanssa maajoukkuepelien lisäksi jo vuosien takaa Kokkolan Tiikereistä.

Siirilän mukaan menetys on suuri. Hän kuitenkin ymmärtää Ojansivun päätöstä.

– Totta kai se harmittaa. Lelu on kova pelimies ja loistava joukkuepelaaja. Olen tykännyt hänen kanssaan pelata. Vaikka ei omia lapsia olekaan, voin ymmärtää, että perhe on tärkein ja hän haluaa antaa aikaa lapsilleen, Siirilä mietiskeli Ojansivun tilannetta.

Ojansivu on ollut Suomen ykköshakkuri neljän vuoden ajan. Juuri edellisissä MM-kisoissa hän nappasi aloittavan hakkurin paikan Urpo Sivulalta.

Nyt Ojansivun paikalle on löydettävä paikkaaja.

– Iso menetys ja nyt on jollekin isot saappaat täytettäväksi. Hyviä ehdokkaita on käynyt hakkurin paikalla kokeilemassa, mutta ei ihan samanlaista vielä löytynyt.

– Arki maajoukkueessa ainakin muuttuu. Ehkä nyt tulee rauhallisempaa ruokapöytään ja juttujen taso paranee, tai huononee. Paljonhan se Lelu on äänessä, Siirilä kertoi hymynkare suupielissään.

Lue myös:

Jättipettymys miesten lentopallomaajoukkueelle: Tähtihakkuri Ojansivu jää pois syksyn MM-kisoista

MM-kisat väliin jättävän Ojansivun arvojärjestyksessä perhe menee nyt lentopallon edelle: "Kun lapsi ei enää nuku kanssasi, sellainen pistää miettimään"

MM-kisoista kieltäytyneen Ojansivun poisjäänti on valtava takaisku maajoukkueelle: “Hän on ollut niin ratkaiseva pelaaja”

Suosittelemme

Tuoreimmat