Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Maalipörssiä johtava kapteeni ei pystynyt johdattamaan Englantia finaaliin, vaan jälleen kohtalona oli kokea kivulias pettymys: "Vähän jäi vajaaksi ja se sattuu"

Kuusi maalia turnauksessa paukutellut Harry Kane ei onnistunut maalinteossa Kroatiaa vastaan, kun haaveet MM-finaalista haihtuivat karvaasti jatkoaikatappioon.

FIFAn jalkapallon MM 2018
Harry Kane.
AOP

Englannin jalkapallomaajoukkueen kapteeni Harry Kane ei pystynyt peittämään pettymystään tappiollisen MM-välierän jälkeen. Kroatia nousi 0–1-tappiolta 2–1-voittoon, mikä lähetti englantilaiset pronssiotteluun.

– Olemme todella pettyneitä. Tämä sattuu, sattuu ja paljon. Tietenkin tämä tuntuu pahalta jonkin aikaa. Voimme lähteä täältä silti päät pystyssä, tämä on ollut fantastinen matka, pääsimme pidemmälle kuin kukaan olisi uskonut, Kane sanoi uutistoimisto AFP:lle.

Englannille ja sen nuorelle maajoukkueelle jo paikka neljän parhaan joukossa oli kova suoritus. Siitä huolimatta Kane ja urheat joukkuetoverinsa olisivat halunneet enemmän.

– On ollut mahtavaa päästä tähän pisteeseen asti, tiedämme että moni on meistä ylpeä, mutta olisimme halunneet voittaa tämän pelin. Mielestämme olimme riittävän hyviä siihen, mielestämme olisimme pystyneet siihen. Vähän jäi vajaaksi ja se sattuu. En tiedä mitä muuta sanoisin, Kane summasi.

Englanti kohtaa lauantaina klo 17.00 pronssiottelussa Belgian, Kroatia haastaa sunnuntain finaalissa klo 18.00 Ranskan. Molemmat ottelut nähdään Ylen kanavilla.

Lue myös

Kroatian selkäranka on tehty titaanista, Englannin passivoituminen maksoi kalliisti – näistä syistä neljän miljoonan asukkaan maa eteni yllättäjänä MM-finaaliin

Sydän särkyi myös yleensä ilkeänä pidetyllä brittilehdistöllä – puukkoa ei väännetty haavassa edes karvaan tappion hetkellä: "Teitte meidät ylpeiksi"

Kroatian kultainen sukupolvi eteni finaaliin Ranskaa vastaan! Mario Mandžukić laukoi maansa historiallisesti loppuotteluun jatkoajalla

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat