Suora

  • Kultaleijonat palaavat Suomeen
  • Tenniksen Ranskan avoin turnaus: päivän ottelu
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

MM-pronssia nappasi Belgia

Belgia ja Englanti kohtaavat jalkapallon MM-kisojen pronssiottelussa. Turnauksessa kuusi maalia iskenyt Harry Kane himoitsee maalikuninkuutta, mutta miten vastaa Belgian Romelu Lukaku? Seuraa klo 17.00 alkavaa ottelua klikkaamalla kuvaa. Kamppailun selostaa Lauri Kottonen.

FIFAn jalkapallon MM 2018
 Pronssiottelu: BEL - ENG
Pronssiottelu: BEL - ENG

Voit seurata MM-kisoja itse valitsemastasi kuvakulmasta Areenassa. Tarjolla on muun muassa taktinen kuvakulma ja pelaajakameroita. Siirry Areenaan tästä.

Ottelun kulkua ja tilastoja voit myös seurata alla olevasta tulosseurannasta. Jos käytät Uutisvahtia, pitää artikkeli avata selainnäkymään.

Lue myös:

Tällaiseen rääkkiin ei yksikään MM-finalisti ole aiemmin joutunut – kolme syytä, miksi Kroatia voi silti viedä ennätyksellisen maailmanmestaruuden

Belgialla ja Englannilla vain voitettavaa – "Haluamme lopettaa huipulla"

Asiantuntija ei usko puheisiin illan pronssiottelun merkityksettömyydestä, vaan antaa MM-turnaukselle raippaa epäreiluista lähtökohdista peliin – "Yksikin päivä voi olla ratkaiseva"

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat