Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Entinen NHL-maalivahti Ray Emery, 35, on kuollut

Jääkiekon ammattilaissarja NHL:ssä peliuransa pari vuotta sitten lopettanut maalivahti Ray Emery on kuollut 35-vuotiaana.

urheilu
Ray Emery pelasi vuonna 2015 Philadelphia Flyersissa
Ray Emery pelasi vuonna 2015 Philadelphia FlyersissaEPA

Ray Emery hukkui varhain sunnuntaiaamuna paikallista aikaa kotikaupunkinsa Hamiltonin satamassa. Kanadalaismaalivahti oli ensimmäisten tietojen mukaan lähtenyt uimaan noin klo 6.30 kavereidensa kanssa, kun hän vaipui veden alle, eikä noussut enää pinnalle.

- He lähtivät porukalla uimaan ja valitettavasti yksi mies ei noussut sukelluksensa jälkeen enää pinnalle. Ponnistelumme hänen pelastamiseksi eivät tuottaneet tulosta, kertoi poliisiviranomainen Marty Schulenberg Hamilton Spectator -lehdelle.

Schulenberg ei kertonut hukkuneen miehen henkilöllisyyttä, mutta torontolainen valokuvaaja Andrew Collins vahvisti, että kyseessä oli Ray Emery.

Emery esiintyi NHL:ssä kaikkiaan 326 ottelussa ja aloitti pelaamisen taalaliigassa kaudella 2002−03. Hän edusti kiekkouransa aikana NHL:ssä Ottawa Senatorsia, Anaheim Ducksia, Chicago Blackhawksia ja Philadelphia Flyersia. Hän oli voittamassa vuonna 2013 Stanley Cupia Blackhawksille. Vuonna 2008 hän torjui yhden kauden KHL:ssä Atlant Mitishi-joukkueessa ja esiintyi viimeisellä pelikaudellaan AHL:ssä sekä saksalaisessa Adler Mannheim-seurassa.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat