Suora

  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 20.7.
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Aviopari katoaa
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

MM-kisat ohi ja hurja huhumylly vauhtiin – Real Madridilta vaaditaan maailmanennätysmiljoonia mahdollisesta Ronaldon korvaajasta

Belgian tähtikaksikko Thibaut Courtois ja Eden Hazard on lehtihuhuissa matkalla Chelseasta Real Madridiin.

urheilu
Eden Hazard, Thibaut Courtois
Eden Hazard, Thibaut CourtoisAOP

Jalkapallon MM-kisojen päättymisen jälkeen eurooppalaisessa huippuseurajalkapallossa on päässyt jälleen vauhtiin hurja huhumylly.

Espanjalaismediat uutisoivat (siirryt toiseen palveluun), että Real Madrid tahtoisi kovasti itselleen MM-kisoissa loistaneen Belgian kaksikon maalivahti Thibaut Courtois’n ja hyökkäyspäässä loistaneen Eden Hazardin.

Kumpikin edustaa seuratasolla englantilaista Chelseaa. Lontoolaisseura on kuitenkin tehnyt Madridille hankinnat vaikeiksi. Real Madrid ja Hazard on jo pidemmän aikaan yhdistetty toisiinsa.

Belgialaisen Het Laatste Nieuwsin mukaan (siirryt toiseen palveluun)Chelsea vaatisi Hazardista uutta maailmanennätyssummaa eli 225 miljoonaa euroa. Se on kolme miljoonaa euroa enemmän kuin nykyinen ennätyssiirto, jossa PSG hankki Barcelonasta brasilialaisen Neymarin.

Hazardia on soviteltu Juventukseen siirtyneen Cristiano Ronaldon korvaajaksi. Belgian kapteenina MM-pronssille johdattanut Hazard vihjasi Venäjän kisojen jälkeen, että voisi jopa lähteä pois Chelseasta nyt kuuden seurassa vietetyn kauden jälkeen.

Courtois’n siirtotilanne on hieman Hazardia avoimempi. MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu belgialainen on jo julkisuudessa kertonut halustaan palata Espanjaan ja lähemmäs Madridissa asuvia lapsiaan. Het Laatste Nieuwsin mukaan Chelsean hintapyyntö maalivahdistaan on noin 30-35 miljoonaa euroa.

Lue lisää:

Jari Litmanen odottaa siirtomyrskyä Euroopassa: "Ronaldo olisi voinut hankkia itselleen syyn rakentaa rahasäiliö Roope Ankan malliin"

Ronaldo jätti Realin faneille koskettavan jäähyväisviestin: "Nämä vuodet ovat olleet mahdollisesti elämäni onnellisimmat"

Lähteet: Marca, AS

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat