Jääkö Lotta Harala ulos EM-kisoista? – "Tämä oli sinun tulkintasi"

Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Jorma Kemppainen ei halunnut vielä vahvistaa sitä, ketkä lähtevät Suomen edustajiksi Berliinin EM-kisojen naisten 100 metrin aitoihin.

Lotta Harala on jäämässä Suomen varaedustajaksi naisten pika-aidoissa. Kuva: AOP

Kalevan kisojen naisten 100 metrin aitojen finaali selkeytti Berliinin EM-kisojen valintoja. Nooralotta Neziri (SM-kultaa), Annimari Korte (hopeaa) ja Reetta Hurske (pronssia) tarrasivat kiinni EM-kisapaikkoihin.

Neljänneksi jäänyt Lotta Harala on vääjäämättömästi jäämässä ulos EM-joukkueesta. Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Jorma Kemppainen ei kuitenkaan suostunut vielä tätä vahvistamaan.

– Olemme sopineet, että julkistamme Suomen EM-kisajoukkueen maanantaina. Kilpailut tietysti selkeyttivät asioita. Meillähän on neljä kilpailukykyistä aituria, tilanne on todella hyvä, Kemppainen sanoi Yle Urheilulle.

Jääkö Lotta Harala varaedustajaksi?

– Tämä oli sinun tulkintasi asiasta. Käymme koko joukkueen läpi tulevana maanantaina, Kemppainen tyytyi vastaamaan ja täydensi lausuntoaan toteamalla, että varaedustajaksikin pääseminen saattaa olla joskus arvokasta.

Lue lisää: