Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 4. osakilpailu, Iowa

Chicago Bullsilta yllätysvärväys – Lauri Markkanen iloitsi tutusta takamiehestä sosiaalisessa mediassa

Lauri Markkasen vanha pelikaveri, takamies Rawle Alkins on tehnyt sopimuksen Chicago Bullsin kanssa.

urheilu
Lauri Markkanen hymyilee vaihtopenkillä.
AOP

196-senttinen ja 20-vuotias takamies Rawle Alkins on tehnyt kahden suunnan sopimuksen Chicago Bullsin kanssa. Hän pelasi äskettäin kesäliigaa Toronto Raptorsissa ollen joukkueensa yksi parhaista - varsinkin puolustustehtävissä.

Heittävä, atleettinen takamies pystyy pallonriistojen jälkeen tukemaan nopeita hyökkäyksiä. Hyppyheitto lähtee käsistä mutkitta ja pallonkäsittelytaito on ok -luokkaa. Hän ei raporttien mukaan pelkää fyysisiä kaksinkamppailuja, on puolustustehtävissä hyvin hereillä, eikä päästä yksi vastaan yksi -tilanteissa vastustajaa helpolla. Pystyy myös pallonriistoihin. Hän vaikuttaa pelityyliltään paljolti viime kauden Bulls-pelaaja David Nwabalta.

Alkins on Arizonan yliopiston pelaaja, jota ei ole varattu NBA:han. Hän pelasi samaan aikaan ikäkaveri Lauri Markkasen kanssa Arizonassa. Silloin kaksikon välillä ei näyttänyt "kipinöivän" mitenkään erityisesti. Alkinsin pelinkäsitystaito ei ollut yliopistosarjassa parasta A-luokkaa.

Arizonassa Alkins heitti pisteitä 10,9 pisteen keskiarvolla, otti levypalloja 4,9 per ottelu sekä jakoi syöttöjä keskimäärin 2,1 ottelua kohti. Kolmosheitot upposivat yliopistossa häneltä 37 prosentilla. Kesäliigan muutamassa ottelussa Rawle Alkinsin pelitilastot olivat samaa luokkaa, mitä nähtiin Arizonassa.

Katso YouTube-kooste (siirryt toiseen palveluun) Rawle Alkinsista kesäliigasta

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat