SJK ei tarjonnut jatkoa – Marc Vales siirtyy tuttuun valmennukseen Norjaan: "Minulla oli vain yksi mahdollisuus ja se oli lähteä"

Vuodesta 2016 asti SJK:ssa pelannut puolustaja Marc Vales siirtyy kesken kauden Norjaan.

Veikkausliiga
Marc Vales
Marc ValesMarko Tuominiemi/AOP

SJK:n puolustaja Marc Vales siirtyy vapaalla siirrolla Norjan pääsarjassa pelaavaan Sandefjord Fotbolliin. Siirto tapahtuu heti. Hän voi edustaa uutta seuraansa tällä kaudella.

Sandefjord Fotbollin päävalmentaja on espanjalainen Martí Cifuentes, joka on valmentanut Valesia aiemmin L´Hospitaletin joukkueessa kaudella 2015–2016. Myös aiemmin SJK:ta edustanut Elhadji Gana Kane pelaa Sandefjordissa.

Valesin sopimus SJK:ssa päättyy tähän kauteen, eikä hän olisi saanut Seinäjoelta jatkosopimusta. Norjasta Vales puolestaan sai kahden vuoden sopimustarjouksen.

– On aika sanoa hyvästit. Olisin halunnut hyvästellä kentällä, mutta se ei ole mahdollista. Tämä oli vaikea päätös, mutta minulla ei ollut vaihtoehtoja. Henkilökohtainen tilanteeni vaati minua ajattelemaan tulevaisuutta pitkällä tähtäimellä. Minulla oli vain yksi mahdollisuus ja se oli lähteä, Vales kommentoi SJK:n tiedotteessa.

Vales kiitti SJK:n ympärillä toimivia ihmisiä vuolaasti kirjeessään.

– Nämä olivat uskomattomia vuosia, joiden aikana olen taistellut viimeiseen pisaraan asti tämän joukkueen ja sen värien puolesta. Toivon, etten ole tuottanut pettymystä kenellekään. Toivon myös, että tämä joukkue on pian siellä, missä se ansaitsee olla.

Andorralainen Vales on juuri toipumassa pitkästä loukkaantumisesta, joka on pitänyt hänet sivussa toukokuusta lähtien. Tällä kaudella hän on ehtinyt pelata vain kuudessa ottelussa.

Vales pelasi SJK:ssa kolmen kauden aikana 51 ottelua ja teki niissä yhden maalin. Keskuspuolustajan tontin lisäksi hän on pelannut keskikentän pohjalla.

Lue myös:

Media: Robin Lodin siirto Espanjaan lääkärintarkastusta vaille sinetöity

Suomalaispuolustaja Jensen vaihtaa seuraa Hollannissa

Lähteet: SJK:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat