Suora

  • Taitoluistelun MM: jäätanssin rytmitanssi
  • Taitoluistelun MM: naisten vapaaohjelma

HJK pelaa Valko-Venäjällä ilman tähtihyökkääjä Valenčičia – paluumuuttaja Sumusalo on edustuskelpoinen

Valkovenäläisseura BATE Borisovin keskiviikkona kohtaava HJK ei ole kertonut syytä hyökkääjä Filip Valenčičin poisjääntiin.

jalkapallo
Filip Valenčič
Emmi Korhonen/Lehtikuva

HJK pelaa Mestarien liigan karsintaottelunsa ilman tähtihyökkääjäänsä Filip Valenčičia. Valenčič puuttuu kokonaan Valko-Venäjälle matkanneiden pelaajien kokoonpanosta. HJK kohtaa vieraskentällä BATE Borisovin Mestarien liigan toisessa karsintaottelussa keskiviikkona.

Valenčič valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. Tällä kaudella slovenialaishyökkääjä ei ole kuitenkaan ollut yhtä tehokas kuin viime kaudella ja hän on tehnyt maalin viimeksi toukokuun lopussa. Toukokuussa Valenčič kohautti, kun hän kieltäytyi pelaamasta ottelun toisella puoliajalla. HJK:n verkkosivuilla julkaistussa otteluennakossa ei ole syytä Valenčičin poisjääntiin.

HJK:n vakiokokoonpanossa olevista pelaajista myös puolustajat Juha Pirinen ja Ville Jalasto puuttuvat Valko-Venäjälle lähteneistä pelaajista loukkaantumisten takia. Valtteri Vesiaho ja Eetu Vertainen taas olivat nuorten EM-turnauksessa.

HJK:hon palannut Mikko Sumusalo on edustuskelpoinen keskiviikon ottelussa. Uutena vahvistuksena Valko-Venäjällä on mukana myös Macauley Chrisantus.

Lue myös:

Agentti kommentoi pelaamasta kieltäytyneen HJK-tähden tilannetta: ”Se oli väärinymmärrys"

HJK paikkasi loukkaantumisten tuomia aukkoja puolustuksessaan: Mikko Sumusalo palaa seuraan

HJK hankki nigerialaishyökkääjän - voittanut poikien MM-maalikuninkuuden

Päävalmentaja Lehkosuo: "BATE ei ole mikään Barcelona, meillä on mahdollisuudet jatkoon"

Suosittelemme

Tuoreimmat