Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Vapaaottelutähti McGregorin käsittämättömästä sekoilusta ei vankeutta

Huhtikuun bussihäiriköinnistä pidätetty Conor McGregor, 30, vältti vankilan hyväksyttyään syyttäjän sovitteluesityksen torstaina New Yorkissa.

urheilu
Conor McGregor lehdistötilaisuudessa.
AOP

Syyttäjän ehtojen mukaan McGregor on velvollinen suorittamaan viisi päivää yhteiskuntapalvelusta sekä joutuu käymään kolmesti vihanhallintakurssilla. McGregor oli jo aiemmin maksanut korvaukset aiheuttamistaan vahingoista.

McGregorilla ei ole sovitteluesityksessä lainkaan koeaikaa, joten tuore päätös ei sotke mitenkään hänen mahdollisia tulevia vapaaotteluvirityksiään.

On ollut joitain spekulaatioita, että 30-vuotias irlantilainen ottelisi vielä tämän vuoden puolella venäläistä UFC:n kevytsarjan hallitsevaa mestaria, tappiotonta Khabib Nurmagomedovia vastaan.

- Conor on valmis tarvittaessa nopeastikin mittelöihin, sillä hän on harjoitellut koko ajan ja on hyvässä kunnossa, manageri Audie Attar kommentoi USA Todaylle.

Vapaaottelutähti Conor McGregor hyökkäsi vapaaottelijoita kuljettaneen bussin kimppuun New Yorkin Barclays Center -areenan luona huhtikuussa. Poliisi otti kiinni McGregorin, joka yhdessä miesjoukon kanssa heitteli roskasäiliöitä ja tuoleja kohti bussia.

Katso Deadspinin video McGregorin sekoamisesta täältä (siirryt toiseen palveluun)

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat