Suora

  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 22.2.
  • Bansko, miesten alppiyhdistetty
  • Alppihiihdon MC: Bansko, miesten alppiyhdistetyn super-g
  • Hiihdon MM, yhdistetyn mäkiosuus HS 130
  • Alppihiihdon MC: Bansko, miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage

Kaisa Sali voittoon Ironmanin täysmatkalla Sveitsissä

Kaisa Sali karisti muut kannoiltaan pyöräilyosuudella ja kasvatti maratonilla johtonsa yli kahdeksaan ja puoleen minuuttiin.

triathlon
Kaisa Sali.
Kaisa Sali.Roni Lehti / Lehtikuva

Kaisa Salin valmistautuminen lokakuun legendaarista Havaijin Ironman-kilpailua varten on hyvässä mallissa. Sali otti uransa kolmannen Ironman-kilpailun voittonsa Sveitsissä yli kahdeksan ja puolen minuutin erolla toiseksi tulleeseen Yhdysvaltojen Skye Moenchiin. Kolmanneksi sijoittui Australian Annabel Luxford.

Sali oli uintiosuuden jälkeen kolmannella sijalla, mutta nousi pyöräilyosuudella kärkeen. Salin ja Moenchin ero toisessa vaihdossa oli vain reilu puolitoista minuuttia. Sali oli juoksuosuudella omaa luokkaansa ja ylitti maaliviivan ajassa 9.06.01. Hän käytti 3,8 kilometrin uintiosuuteen aikaa 57.20, 180 kilometrin pyöräilyosuuteen 4.53.59 ja maratoniin 3.08.42.

Miesten kilpailun voitti Sveitsin Jan Van Berkel ajalla 8.09.18. Hän voitti toiseksi tullutta Slovenian David Pleseä 4.08 ja kolmanneksi tullutta Australian Cameron Wurfia 4.55.

Sali kisasi edellisen täysmatkan kilpailun vain neljä viikkoa sitten. Tuolloin hän sijoittui arvostetussa Rothin kilpailussa kolmanneksi.

Lue myös:

Kaisa Sali taisteli kolmanneksi täysmatkalla Saksassa

Kaisa Sali viidenneksi Slovakiassa – "Kolmossija olisi ollut otettavissa"

Kaisa Sali urakoi triathlonvoittoon Meksikossa - Komea päänahka kolminkertaisesta MM-kultanaisesta!

Suomen triathlontähden kauden avaus pieleen pahimmalla mahdollisella tavalla – lähti väärälle reitille ja pyöräili 15 kilometriä enemmän kuin muut: ”Tänään minulta loppui sisu”

Suomalaisella Ironman-kisaajallakin lähtee jouluna lapasesta, mutta uudenvuodenlupauksia Kaisa Sali ei tee: ”Vuoden vaihteessa olisi jo myöhäistä”

Suosittelemme

Tuoreimmat