Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ESP - USA
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - CAN
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Shawn Huff ei palaa Korisliigaan, vaan jatkaa Bundesliiga-joukkueessaan – "Hän on loistava ammattilaisurheilija ja roolimalli"

Susijengin kapteeni Shawn Huff jatkaa uraansa Frankfurtissa.

Maajoukkuekoripallo
Shawn Huff heittää.
AOP

34-vuotias Shawn Huff jatkaa pelaajauraansa koripallon Bundesliigassa Fraport Skylinersissä. Edessä on Huffin kolmas kausi seurassa.

– Haluaisin auttaa nuoria pelaajia kehittymään entisestään. Odotan todella paljon ensimmäistä kotiotteluamme ja fanien edessä pelaamista, Huff kommentoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Huff teki joukkueessa keskimäärin 9,2 pistettä peliä kohden ja otti keskimäärin 3,7 levypalloa. Peliaikaa kertyi reilut 28 minuuttia peliä kohden.

– On hienoa, että saamme pitää Shawnin meillä ainakin yhden kauden vielä. Hän on loistava ammattilaisurheilija, joka on roolimalli meidän nuorille pelaajillemme. Hän tuo joukkueeseen paljon johtajuutta ja tekee meistä parempia, joukkueen päävalmentaja Gordon Herbert sanoi.

Viime kaudella Huffin joukkue oli kahdeksas Bundesliigassa. Skyliners pääsi viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin.

– Meidän tavoitteemme on pelata ensi kaudella yhtenäisemmin ja välttää aaltoliikettä, josta kärsimme viime kaudella. Siten voimme saavuttaa täyden potentiaalimme ja päästä mahdollisimman pitkälle, Huff kertoi.

Huffia huhuttiin kesällä takaisin Korisliigaan ja Kauhajoen Karhuun, mutta ainakaan vielä Susijengin kapteeni ei tee paluuta Suomeen. Huff on pelannut Suomessa Espoon Hongassa ja Torpan Pojissa.

Fraport Skyliners tiedotti Huffin jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

Lue myös:

Susijengille uusi kotihalli – seuraavat kolme vuotta pelataan Espoossa

Sasu Salin jatkaa odotetusti Malagassa – paikalliset suomalaiset tuovat mukavaa lisää peleihin

Koripalloilija Petteri Koponen siirtyy Bayern Müncheniin

Uli Hoeness kasvattaa Bayern Münchenistä isolla rahalla eurooppalaista korismahtia ja hankki Petteri Koposen tuomaan projektille uskottavuutta – Koponen: ”Bayern halusi minut kulmakivekseen”

Bayern Münchenin GM kysyi Dettmannin näkemystä Koposesta: "Hän halusi minulta yhden mielipiteen siitä, miten Petteri pärjää joukkueessa"

Koposen pitkä sopimus Bayerniin on hyvä uutinen Susijengille, vaikka Euroliiga voi olla esteenä maajoukkuekutsulle ainakin syksyllä – "Ei ole kestävää, jos tämä tilanne jatkuu pitkään"

Lähteet: Fraport Skylinersin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat