Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK
  • Urheiluruutu
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Super EM tarjoaa uintia ja maantiepyöräilyn aika-ajoa – jatkaako Jallow huimaa vauhtiaan?

Uintia ja maantiepyöräilyn aika-ajoa voi seurata Yle Areenassa kello 11 alkaen.

Super-EM 2018
Mimosa Jallow, Super EM 2018 Glasgow

Kisalähetykset Areenassa ja TV2-kanavalla 2.-12.8. Kaikki Super-EM:stä osoitteessa yle.fi/superem.

Glasgow'ssa nähdään tänään paljon suomalaisväriä. Super EM-kisoissa menestystä haetaan keskiviikkona niin altaasta kuin pyörätieltäkin.

Lähetys maantiepyöräilyn aika-ajosta starttaa kello 11. Suomea reilun 30 kilometrin aika-ajomatkalla edustaa Lotta Lepistö, joka tavoittelee pääsyä kympin sakkiin viikonlopun keskeytyksestään sisuuntuneena.

EM-altaassa vauhtiin pääsee taas Suomen ennätyksiä tykittänyt pronssimitalisti Mimosa Jallow, kun hän ja Jenna Laukkanen starttaavat 50 metrin perhosuintiin. Laukkanen ui myös 50 metrin rintauinnin alkuerissä, johon osallistuvat myös Ida Hulkko ja Veera Kivirinta. Näiden lisäksi naisista altaassa nähdään Vilma Ruotsalainen 200 metrin selkäuinnissa.

Suomalaismiehistä liekeissä ovat 50 metrin vapaauinnissa Ari-Pekka Liukkonen ja Anton Herrala. Liukkonen on tilastossa neljäntenä, mutta selkävaivat ovat tehneet EM-kisoista vaikeat. Perhosuinnin 100 metrin matkalla mukana on peräti neljä suomalaista, kun altaaseen hyppäävät Riku Pöytäkivi, Niko Mäkelä, Sergey Kuznetsov ja Teemu Vuorela.

Kaikki päivän lähetykset tästä.

Lue myös:

Jallowilta puuttui paras terä välierissä, jäi ulos 100 metrin selkäuinnin finaalista: "Vähän mietityttää, miksi iltauinnit ovat olleet huonompia"

11 päivää EM-mitalien metsästystä 7 eri lajissa! Katso tästä Super EM 2018 -ohjelma

EM-mitaleita sataa kaatamalla Ylen kanavilla elokuussa – tätä on Super EM 2018

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat