Suora

  • Käsipalloliiga, miesten 4. loppuottelu Dicken - Cocks
  • Urheiluruutu

IS: HJK:n ongelmatapaus Filip Valencic siirtymässä Norjaan – Klubi käärimässä sievoisen myyntivoiton

Slovenialaisen Valencicin tilannetta Helsingissä on seurattu keväästä asti.

Veikkausliiga
HJKn kaksi maalia tehnyt Filip Valencic ja Ilveksen Felipe Aspegren jalkapallon Veikkausliigan ottelussa HJK vastaan Ilves Helsingissä sunnuntaina 8. huhtikuuta 2018.
Lehtikuva

Helsingin Jalkapalloklubi on myymässä hyökkäävän keskikenttäpelaajansa Filip Valencicin Norjan Stabäkiin, Ilta-Sanomat kertoo. Siirto ei lehden tietojen mukaan ole vielä valmis, mutta kaupan pitäisi varmistua lähiaikoina.

Slovenialainen Valencic, 26, saapui HJK:hon viime kesänä PS Kemistä. HJK maksoi pelaajasta tuolloin 30 000 euroa Transfermarkt-sivuston mukaan. Ilta-Sanomien mukaan taitava Valencic olisi siirtymässä norjaan kuusinumeroisella siirtosummalla. Klubi on käärimässä siis sievoisen myyntivoiton.

Valencic on ollut yksi Veikkausliigan kuumimmista puheenaiheista. Valencic kieltäytyi huhtikuussa tulemasta enää kentälle KuPS-pelin tauolta. Valencic ei ole ollut kokoonpanossa yhdessäkään HJK:n euro-ottelussa tällä kaudella eikä hän ole pelannut viime aikoina enää Suomessakaan.

Valencic valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi, kun hän teki Kemille ja HJK:lle yhteensä 15 maalia. Hän on edustanut aiemmin urallaan esimerkiksi Klubin tämäniltaista eurovastustajaa Olimpija Ljubljanaa, Monzaa ja Notts Countya.

Lue myös:

HJK aloittaa Eurooppa-liigan karsinnat Sloveniassa, tällainen on jatkuvassa kriisissä oleva vastustaja Olimpija Ljubljana – ”Saavat jatkuvasta muutoksesta energiaa”

Agentti kommentoi pelaamasta kieltäytyneen HJK-tähden tilannetta: ”Se oli väärinymmärrys"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat