Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, pudotuspelit
  • Futsal-liiga, Miesten 2. loppuottelu Leijona Futsal - KaDy

Epäuskoinen Neziri taivasteli tuhannesosien tappiota: En voi uskoa vieläkään, herran jestas!

Nooralotta Neziri putosi niukin naukin 100 metrin aitojen EM-kisojen loppukilpailusta. Tuhannesosat kääntyivät porilaista vastaan.

yleisurheilu
Nooralotta Neziri epäuskoisena.
Lehtikuva

Nooralotta Neziri ei ollut vielä sisäistänyt kohtaloaan, kun porilainen tuli Ylen haastatteluun 100 metrin aitojen välierän jälkeen.

Aika 12,94 oli sama kuin neljällä aikavertailuun joutuneella kilpailijalla, mutta lopulta neljä tuhannesosaa erotti Nezirin finaalipaikasta. Jatkoon eteni puolalainen Karolina Koleczek.

– Vähän alusta puuttui sähäkkyyttä. Muuten aika perusjuoksuni. En voi vaan uskoa vieläkään, voi herran jestas! Luulin, että tulin sieltä kolmanneksi, Neziri taivasteli Yle Urheilun haastattelussa.

– Koko ajan on sellainen olo, että pitäisi tulla tieto, että pääsinkin jatkoon. Huonommalla ajalla päästiin ensimmäisestä erästä, sekin harmittaa.

Valko-Venäjän Alina Talay eteni loppukilpailuun ajalla 12,96.

Nezirin lähtö välieräjuoksussa näytti vaatimattomalta, mutta urheilija itse oli tyytyväinen.

– Varmaan oli ihan ok lähtö sinänsä, mutta muut sai viereltä vähän paremman. Olin tosi itsevarma, tämä oli the dream. Tällä kertaa oli minulle tuhannesosat väärinpäin, Neziri harmitteli.

Lue myös:

Neziri jäi neljällä tuhannesosalla aitafinaalin ulkopuolelle!

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat