HJK vahvistaa: Ilman peliaikaa viime peleissä jäänyt Valencic siirtyy Norjaan

Keskikenttäpelaaja Filip Valencic siirtyy Norjaan Stabäkin joukkueeseen.

Veikkausliiga
Filip Valenčič
Emmi Korhonen/Lehtikuva

HJK-pelaaja Filip Valencic siirtyy norjalaiseen Stabäkin joukkueeseen. Stabäk on Norjan liigassa sijalla 14 ja vaarassa pudota sarjaporrasta alemmas.

Valencic ei ole mahtunut viime otteluissa HJK:n kokoonpanoon. Hän on saanut Suomessa ongelmapelaajan maineen, mutta HJK-luotsi Mika Lehkosuo on perustellut penkitystä pelillisillä esityksillä.

– Halusin pelata korkeammalla tulossa. Sen vuoksi tulin Stabäkiin. Haluan kehittyä pelaajana ja auttaa joukkuetta kehittymään. Lisäksi haluan nauttia jalkapallosta, Valencic kommentoi tuoreen seuransa verkkosivuilla.

Valencic siirtyi HJK:hon PS Kemistä viime kesänä. Slovenialainen teki viime kaudella 16 ottelussa 7 maalia ja antoi 8 maaliin johtanutta syöttöä. Kauden päätteeksi hänet valittiin Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi.

Tällä kaudella Valencic teki viisi maalia HJK:n paidassa.

Helsinkiläisseura kertoo, että se saa kaupasta hyvän siirtokorvauksen. Ilta-Sanomat kertoi torstaina, että kyseessä olisi kuusinumeroinen summa (siirryt toiseen palveluun).

HJK tiedotti siirrosta verkkosivuillaan.

Lue myös:

IS: HJK:n ongelmatapaus Filip Valencic siirtymässä Norjaan – Klubi käärimässä sievoisen myyntivoiton

HJK pelaa Valko-Venäjällä ilman tähtihyökkääjä Valenčičia – paluumuuttaja Sumusalo on edustuskelpoinen

Lähteet: HJK:n tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat