Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

IS: Pesäpallotähti Toni Kohonen jättämässä Sotkamon – ura jatkumassa Hyvinkäällä

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Toni Kohonen kirjoittaa sopimuksen Hyvinkään Tahkon kanssa heti, kun Sotkamon Jymyn kausi päättynyt.

pesäpallo
Toni Kohonen kuvassa
Lehtikuva / Emmi Korhonen

Ilta-Sanomat kertoo (siirryt toiseen palveluun), että Toni Kohosen pesäpalloura on jatkumassa ensi kaudella Hyvinkään Tahkossa.

42-vuotias Kohonen on edustanut vuodesta 2011 Sotkamon Jymyä.

IS:n tietojen mukaan Kohonen ja Tahko ovat sopineet kaikki siirron ykistyiskohdat. Lehti kertoo, että sopimus lukkarina pelaavan Kohosen ja Tahkon välillä allekirjoitetaan Jymyn kauden päättymisen jälkeen.

Kiteeläislähtöinen Kohonen on voittanut urallaan kymmenen Suomen mestaruutta ja saavuttanut kaiken kaikkiaan 18 SM-mitalia.

Hän on pelannut urallaan 22 Itä-Länsi-ottelua. Ensimmäiset pääsarjapelinsä Kohonen pelasi vuonna 1993. Kohonen on edustanut pääsarjassa Kiteetä, Oulua, Kouvolaa ja Sotkamoa.

IS:n mukaan myös Juha Korhonen on palaamassa Hyvinkäälle. Korhonen on viime ja tällä kaudella pelannut Kouvolan Pallonlyöjissä.

Superpesiksen runkosarjan päätöskierros pelataan tänään torstaina. Kouvola on jo varmistanut runkosarjan voiton. Puolivälierät käynnistyvät sunnuntaina.

Lue lisää:

Kouvola varmisti Superpesiksen runkosarjan voiton – Vimpeli lepuutti kuutta vakiopelaajaa

Kohosen poissaolo nousi ykköspuheenaiheeksi – JoMa teki eroa Sotkamon Jymyyn

Toni Kohosen, 42, käsittämätön otteluputki menee poikki! 22 vuodessa 612 ottelua peräkkäin ennen kuin nyt iski jalkavaiva

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat