Bayern tiukoilla pikkuseuran kanssa

Puolustava mestari joutui heti laulukuoroon jalkapallon Saksan cupissa.

Robert Lewandowski Kuva: Lehtikuva / AFP

Jalkapallon Saksan cupin avauskierroksella pääsivät pikkuseurat haastamaan suuria, ja se kaikista suurinkin oli vaikeuksissa.

Bayern München selvitti tiensä kuitenkin jatkoon, kun tähtihyökkääjä n maali upotti neljännen sarjatason Drochtersen/Asselin. Bayern tuli peliin nimekkäällä avauskokoonpanolla, mutta sinnikäs kotijoukkue piti vieraansa maaleitta aina 81. minuutille asti. Puolalaistykki Lewandowski pääsi sitten jatkamaan vaihtomies Leon Goretzkan vedon Drochtersenin maaliin, ja Bayern säästyi nöyryytykseltä.

Niklas Moisander pelasi Werder Bremenin 6-1-voitossa Wormatia Wormsista. Leukaleikkauksesta toipuva Lukas Hradecky ei ollut mukana, kun Leverkusen haki hikisen 1-0-voiton viidennen sarjatason Pforzheimista.

Hradeckyn voimin viime kaudella cupin voittanut Eintracht Frankfurt ei puolustanut titteliään pitkään. Nelostason Ulm voitti vieraansa 2-1. Edellisen kerran puolustava mestari on pudonnut avauskierroksella vuonna 1996, jolloin Kaiserslautern karahti jo ensimmäiseen vastukseen.