Veli kertoi Caroline Wozniackin saaneen WADAlta erityisluvan vahvoihin kipulääkkeisiin – tennistähti kumoaa väitteet: "Patrikilla on ollut väärää tietoa"

Tanskalaisella tennistähdellä Caroline Wozniackilla on ollut ongelmia polven ja olkapäänsä kanssa.

Tennistähti Caroline Wozniacki pelasi olkapää teipattuna Western & Southern Open -turnauksessa elokuussa. Kuva: EPA

Tenniksen US Open -turnaukseen valmistautuvan Caroline Wozniackin ympärillä on ollut mielenkiintoinen hälinä.

Tennistähden veli Patrik Wozniacki on tanskalaisen TV2 Sport -kanavan tenniskommentaattori. Hän kertoi kanavalle viime viikolla (siirryt toiseen palveluun), että hänen siskonsa olisi saanut kansainväliseltä antidopingtoimikunnalta WADAlta erikoisluvan syödä vahvoja kipulääkkeitä olkapää- ja polvikipuihinsa. Lääkkeillä Caroline-sisko pystyisi valmistautumaan mahdollisimman hyvin maanantaina alkavaan US Open -turnaukseen.

Caroline Wozniacki kertoi sunnuntaina kuitenkin itse tanskalaiselle Extra Bladet -lehdelle (siirryt toiseen palveluun), että hän ei ole saanut mitään lääkitystä kipuihinsa.

– Patrikilla on ollut väärää tietoa, enkä oikeasti tiedä miksi ja mistä hän on tietonsa saanut, Wozniacki kertoo.

Caroline Wozniackin polvea hoidettiin Cincinnatissa Western & Southern -turnauksen ottelussa elokuussa. Kuva: AOP

Wozniacki kertoo, että hänellä on ollut ongelmia olkapäänsä ja polvensa kanssa, mutta ne ovat nyt paremmassa kunnossa. Hän on omien sanojensa mukaan hoitanut vaivojansa juomalla paljon vettä ja käymällä hieronnassa.

– En ole ottanut mitään lääkkeitä, ja meidän täytyy selvittää loput tästä asiasta perheen ruokapöydässä, Wozniacki toteaa.

Wozniacki on tällä hetkellä kakkossijoitettuna WTA-rankingissa. Hän pelaa ensimmäisen ottelunsa US Openissa tiistaina Samantha Stosuria vastaan.

Lue myös: