Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon U17 tyttöjen MM Ghana - Uusi-Seelanti
  • Kirja ja karja, vankila uskoo sivistykseen
  • FIFAn jalkapallon U17 tyttöjen MM Suomi - Uruguay

EM-pronssimitalisti Jallow ei ole uinut lomalla edes järvessä – olympialaiset ovat päätavoite, mutta niitä ei pidä ajatella liikaa

Mimosa Jallowin mitalikahveja juhlittiin tiistaina Jyväskylässä.

uinti
Mimosa Jallow, EM 2018
Mimosa Jallow nappasi Suomen ainoan uinnin EM-mitalin.Jussi Nukari/Lehtikuva

Kuukausi sitten Glasgow'ssa 50 metrin selkäuinnissa EM-pronssia uineen Mimosa Jallowin mitalikahveja juhlittiin tiistaina Jyväskylässä. Ensimmäisen arvokisamitalinsa uinut Jallow on viettänyt kisojen jälkeen lomaa.

- Aurinkoa ei ole ollut ihan niin paljon kuin toivoin, mutta olen ottanut rennosti. Uimassa en ole käynyt. Yhden kerran kävin uimahallilla pyörähtämässä ja valmentajan kanssa puhumassa, mutta muuten en ole käynyt hallilla enkä edes järvessä,Jallow sanoi.

Jyväskylän kaupungintalolla järjestetyille mitalikahveille osallistui runsaasti ihmisiä ja myös kaupungilla kävellessään Jallow on saanut onnitteluja.

Loma jatkuu vielä viikon ja sen jälkeen alkaa jälleen harjoittelu. Lyhyen radan MM-kisat ovat joulukuussa Kiinassa, mutta nekin ovat enemmän valmistautumista ensi kesän pitkän radan MM-kisoihin. Jallow uskoo kuitenkin, että Kiinassakin on mahdollisuus hyvään menestykseen.

Myös vuoden 2020 Tokion olympialaiset ovat jo mielessä.

– Haluan kuitenkin ottaa arvokisoja vuosi kerrallaan. Jos tekee kaiken vain olympialaisten takia, niille tulee annettua liikaakin painoa ja senkin takia voi tulla epäonnistuminen.

Lue myös:

Mitalitili auki! EM-pronssia uineelle Jallow'lle uran ensimmäinen arvokisamitali: "Tätä on metsästetty kauan"

Mimosa Jallow ja Ida Hulkko olivat Suomen uintitähdet EM-kisoissa – "Kannattaa seurata heitä Tokion olympialaisia ajatellen"

Suosittelemme

Tuoreimmat