Jokereiden tehohyökkääjä harmitteli: ”Päästimme ihan liian helppoja maaleja”

Jokerit jatkaa viiden ottelun jälkeen läntisen konferenssin piikkipaikalla.

KHL
Pekka Jormakka jäällä.
Pekka Jormakka.AOP

Jokerit kärsi kauden ensimmäisen tappionsa jääkiekon KHL:ssä, kun Pietarin SKA oli vahvempi kotikaukalossaan jatkoajan jälkeen maalein 4–3. Jokerit nousi keskiviikkona kolmesti takaa-ajoasemasta tasoihin, mutta voittoon asti taistelu ei riittänyt.

– Ensimmäisessä erässä jouduimme puolustamaan paljon, mutta pääsimme tauolle tasatilanteessa. Nostimme tasoa toiseen erään ja pystyimme viemään kamppailua. Pelasimme hyvän ottelun, mutta tietenkin tappio harmittaa, ottelusta tehot 1+1 kirjannut Pekka Jormakka kertoi Jokereiden tiedotteessa.

– Päästimme ihan liian helppoja maaleja. Meidän täytyy olla jatkossa huolellisempia kiekon kanssa, Jormakka manasi.

Jokereiden ylivoima on tehnyt tuhoa viime otteluissa todella kovalla prosentilla. Jokerit teki keskiviikkona kaksi maalia ylivoimalla KHL:n mestarisuosikkia vastaan.

– Peli on hyvillä raiteilla, mutta parannettavaakin löytyy. Se on tärkeä asia, että ylivoima toimii. Laadukkaat syötöt ja kova työnteko ovat tehneet siitä hyvän. Jatketaan vaan sitä kovaa työntekoa, niin maaleja tulee varmasti jatkossakin, Jormakka sanoi.

Jormakka on summannut nyt viidestä ottelusta tehot 2+4.

– Itsellä oli tänään hyvä pelivire ja oli kyllä hauska pelata. Mukava saada onnistumisia, sillä ne kasvattavat itseluottamusta, Jormakka totesi.

Jokerit kohtaa seuraavaksi perjantaina vieraissa Vitjazin.

Lue myös:

Jokereille kauden avaustappio – näin päävastustaja SKA nujersi jatkoaikavoiton mielenkiintoisen jäähyn jälkeen

Lähteet: Jokereiden tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat