Suora

  • Jalkapallon Italian cupin välierän Atalanta - Fiorentina 2. osaottelu
  • Suomi vai Venäjä? Sergei Eremenkon vaikea valinta
  • Rallin MM, Argentiina, ek 1 - live

Kimi Räikkösen lähtö tekee Sebastian Vettelin surulliseksi – saksalainen puhui C Morelle myös kaksikon vaikeista hetkistä

Ferrarille jäävä Sebastian Vettel on aina tullut toimeen Kimi Räikkösen kanssa, koska ”mitään hevonpaskaa” ei ole ollut.

Formula 1
Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen
Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen.AOP

Kimi Räikkösen siirtyminen Ferrarilta Sauberille ensi kaudeksi on ollut F1-viikon suurin uutinen, johon kommentteja on kysytty lähes jokaiselta Singaporen GP:n varikolla viihtyvältä henkilöltä.

Perjantaina ääneen pääsi myös Ferrarille jäävä Sebastian Vettel, joka suhtautuu Charles Leclercin saapumiseen ja Räikkösen lähtemiseen ristiriitaisin tuntein.

– Tämä on tietenkin hieno mahdollisuus Charlesille, mutta on surullista tajuta, ettei Kimi tule pian enää olemaan täällä. Tulemme hyvin toimeen, vaikka olemmekin erilaisia, Vettel sanoi Expressin mukaan (siirryt toiseen palveluun).

– Numerot ja tulokset ovat yksi tapa katsella asioita, mutta ne eivät minusta ole ratkaisevia. Tärkeintä on, että tallikaverit kunnioittavat toisiaan. Kimin kanssa hevonpaskan määrä on ollut alusta asti nolla, enkä usko sen muuttuvan.

Välillä Vettelin ja Räikkösen välillä on lennellyt hetkellisesti kipinöitä, kun tallin sisäinen marssijärjestys on vaatinut erinäisiä ratkaisuja kuljettajilta. Niistäkin on Vettelin mukaan selvitty kunnialla.

– On ollut tilanteita, jotka ovat olleet epämukavampia minulle kuin hänelle, mutta hän ei koskaan tehnyt niistä ongelmaa. Puhuimme jotain ja sitten jatkoimme eteenpäin, saksalainen sanoi C Morelle (siirryt toiseen palveluun).

Lue myös:

Kimi Räikkönen sotki Ferrarin suunnitelmat yllättävällä Sauber-sopimuksellaan – joutuuko italialaistalli nöyrtymään?

Kimi Räikkönen pisti parastaan jouduttuaan median tenttiin Sauber-sopimuksesta – hulvaton lehdistötilaisuus osoittaa, miksi F1-maailma on innoissaan "Jäämiehen" jatkosta

F1-kollegat yllättyivät Kimi Räikkösen kahden vuoden jatkosta – "Kehonkielen perusteella hän ei aina näytä nauttivan"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat