Suora

  • Kultaleijonat palaavat Suomeen
  • Tenniksen Ranskan avoin turnaus: päivän ottelu
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

RoPS vei rutiinilla Lapin derbyn – PS Kemin valmentaja heitti pyyhkeen: "Joukkue ei ole liigakelpoinen"

Jalkapalloliigan hännänhuippu PS Kemi oli vailla mahdollisuuksia kotikentällään Rovaniemen Palloseuraa vastaan, joka vei Lapin derbyn rutiinilla 2-0.

urheilu
Lassi Lappalainen
Lassi LappalainenAOP

Erfan Zeneli laukoi komealla kierteisellä vedolla avausmaalin heti alkuminuuteilla. Toisella jaksolla Lassi Lappalainen pääsi yksin läpi ja ohitti vastaan tulleen PS Kemi -vahdin Mikko Vilmusen. PS Kemi ei tehnyt kauden kolmessa kohtaamisessa RoPSia vastaan maaliakaan.

- Erittäin hyvä tulos, ja jälleen pystyimme pitämään oman maalin puhtaana. Vahva joukkuesuoritus. Peli olisi pitänyt tosin naulata jo ensimmäisellä jaksolla, sen verran hyviä paikkoja pystyimme luomaan, RoPSin päävalmentaja Toni Koskela iloitsi.

Kesken kauden PS Kemin päävalmentajaksi tullut David Hannah kärsi nyt ensimmäisen tappionsa kotikentällä.

- Toinen maali oli koominen. Olen erittäin pettynyt. Teimme kentällä kaiken, mutta tämä on meidän taso, Hannah puhui jo tippumisesta.

- Tilanne on vaikea. Joskus täytyy ottaa yksi askel taaksepäin, katsoa koko kuvaa, ja tulla takaisin entistä vahvempana. Ongelmat ovat alkaneet jo ennen minun tuloani. Joukkue ei ole liigatasoinen. Pelaajat yrittävät kuitenkin parhaansa, ja enempää en voi heiltä pyytää.

Sarjataulukko

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat