1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Vihdoin! Ronaldo avasi maalitilinsä Juventuksen paidassa, ja teki sen heti kunnolla osumalla kahdesti

Juventus voitti Sassuolon Serie A:n kamppailussa 2–1. Suurimman huomion sai Juventus-paidassa maalitilinsä vihdoin avannut Cristiano Ronaldo.

Kuva: AOP

Odotus palkittiin, kun portugalilaistähti Cristiano Ronaldo teki vihdoin ensimmäisen Serie A-maalinsa Juventuksen paidassa. Ronaldo neppasi avausosumansa kulmapotkun jälkeisestä tilanteesta, ja vei Juventuksen 1–0 johtoon Sassuoloa vastaan ottelun 49. minuutilla.

Kolme ottelua maalitta pelannut Ronaldo sai todistettua maalintekotaitonsa olevan tallessa, kun hän onnistui upottamaan pallon verkkoon samassa ottelussa vielä toistamiseen.

Toinen osuma syntyi vartti edellisen jälkeen, kun Juventus pääsee vastahyökkäykseen Sassuolon kulmapotkun jälkeen. Ronaldo juoksee vasemmalta ja sijoittaa pallon oikeaan alanurkkaan.

Sassuolo pääsi kaventamaan ottelun lisäajalla, mutta se ei riittäny. Ronaldon maalit varmistivat Juventukselle 2–1 voiton.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa.

Katso sisältö Twitterissä

Katso Serie A:n tulokset, otteluohjelma, sarjataulukko ja maalipörssi Serie A:n Kisaoppaasta.

Lue myös:

Zlatanin historiallinen maali oli ällistyttävä oivallus, joka sai vastustajan fanitkin hurraamaan – "Hänellä on musta vyö"