Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lauri Markkasen osakkeet nousussa – ESPN arvosti suomalaisen paljon korkeammalle kuin Sports Illustrated parhaiden NBA-pelaajien vertailussa

Chicago Bullsin Lauri Markkaselta on lupa odottaa enemmän ensi kaudella.

NBA
Lauri Markkanen kuljettaa palloa.
AOP

Chicago Bullsin Lauri Markkanen oli viime viikolla arvostetun urheilulehti Sports Illustratedin vuosittaisessa sadan parhaan NBA-koripalloilijan vertailussa 84:s. Markkasen sijoitus koheni 18 sijalla, kun urheilukanava ESPN julkaisi oman rankinginsa. (siirryt toiseen palveluun) ESPN:n vertailussa 21-vuotias suomalainen arvostettiin sijalle 66.

Markkanen heitti ensimmäisellä NBA-kautensa aikana sisään 145 kolmen pisteen heittoa, vaikka hän oli sivussa 14 ottelusta. 213-senttinen suomalaistähti rohmusi keskimäärin 15,7 pistettä ja 7,5 levypalloa ottelua kohti.

– Vahvan keltanokkakauden jälkeen Markkaselta odotetaan lisää tehoja. Levypallojen ja blokkien lisäksi pitkän suomalaisen voi antaa keskittyä vahvuuksiinsa, ESPN:n toimittaja Miki Schmitz kirjoitti.

– Markkasella ei välttämättä ole paljon heittopaikkoja, koska Jabari Parker ja Zach LaVine pelaavat ensi kaudella Chicagossa, mutta hän ei ole ennenkään tarvinnut montaa paikkaa onnistuakseen.

Lue myös:

Lauri Markkanen sijalla 84 arvostetun urheilulehden NBA-rankingissa

Lauri Markkanen on miljardibisneksen avaintekijä – näin NBA-päävalmentaja kommentoi suomalaisen kovaa ratkaisua Ylelle: "Kaikilla on suunnitelma hänen pysäyttämisekseen"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat