Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Ysäriä ja rillausta
  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, puolivälieräottelu RUS - SLO
  • Urheiluruutu

Huippujokeri Juha Korhonen palaa Hyvinkään Tahkoon – seurapomo: "Emme ole neuvotelleet Toni Kohosen kanssa"

Juha Korhonen ja Tahko tekivät kaksivuotisen sopimuksen.

pesäpallo
Juha Korhonen lyömässä palloa.
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Juha Korhonen palaa kasvattajaseuraansa Hyvinkään Tahkoon kaksivuotisella sopimuksella. Korhonen oli päättyneellä kaudella runkosarjan lyöjätilaston kakkonen lyötyään 131 juoksua. Huippujokeri saavutti SM-hopeaa Kouvolan Pallonlyöjissä.

Ennen Kouvolaan siirtymistä Korhonen pelasi Tahkossa vuodet 1999-2016. Korhonen, 38, kertoo palaavansa Hyvinkäälle innolla.

– Kaksi vuotta sitten, kun Kouvolaan lähdin oli lähtö tunteikas ja haikea. Jo silloin sanoin, että toivottavasti jonain päivänä saan vielä mahdollisuuden pelata kasvattajaseuran paidassa. Olen siis onnekas, että omat ja Tahkon intressi vielä kohtasivat, Korhonen kommentoi Tahkon tiedotteessa.

Pudotuspeleissä Korhonen voitti lyöjätilastonylivoimaisesti 38 lyödyllä juoksulla. Kausi oli Korhoselle henkilökohtaisesti uran paras.

– Olen kauteeni kokonaisuudessa tyytyväinen, vaikka se pettymykseen päättyikin. En olevielä kovin suuria analyysejä kaudesta tehnyt, mutta nopeasti ajateltuna pystyin pelaamaan tasaisen kauden ilman suurempia aallonpohjia. Mielestäni kehityin yksittäisten juoksujen lyömisessä ja pystyin sitä kautta auttamaan joukkuetta entistä enemmän.

Myös lukkari Toni Kohosen siirtymisestä Tahkoon on huhuttu loppukesän aikana. Viimeiset kahdeksan kautta Sotkamoa edustanutta Kohosta ei kuitenkaan seurajohdon mukaan haviteltu Hyvinkäälle.

– Emme ole neuvotelleet Toni Kohosen kanssa, Tahko Pesiksen toimitusjohtaja Miika Rantatorikka kertoo Yle Urheilulle.

Kohonen sanoi torstaina Yle Urheilun haastattelussa, ettei ole vielä tehnyt päätöstä uransa jatkosuunnitelmista.

Lue myös:

Siviilipuolen myyntityöt aloittanut Toni Kohonen ei tiedä vielä uransa jatkosta, kaikki mahdollisuudet ovat auki: “Pelaaminen kiinnostaa totta kai aina”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat