Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

TPS jatkaa karsijan paikalla, kun IFK Mariehamn nousi tasapeliin viime hetkillä – HIFK otti tärkeän voiton Ykkösen kärkitaistossa

Sijoitukset Veikkausliigan häntäpäässä pysyvät viikonlopun ottelukierroksen jälkeen ennallaan.

Veikkausliiga
Aleksei Kangaskolkka
Aleksei Kangaskolkka teki IFK Mariehamnin tasoitusmaalin.AOP

IFK Mariehamn ja Turun Palloseura ovat tasanneet pisteet miesten jalkapalloliigassa tuloksella 2–2. Kotijoukkue IFK nousi tasapeliin viime hetken osumallaan, jonka teki Aleksei Kangaskolkka.

IFK:n avausmaalin viimeisteli Gabriel Petrovic. TPS:n maalintekijät olivat Sterling Yateke ja Mika Ääritalo.

Tasapelin myötä joukkueiden sijoitukset pysyivät liigan häntäpäässä ennallaan. Kymmenentenä oleva IFK on pisteen TPS:ää edellä neljä kierrosta ennen sarjan loppua. TPS on yhdentenätoista ja on tällä hetkellä joutumassa karsimaan ensi kauden liigapaikastaan.

PS Kemi on Veikkausliigan jumbona kahdeksan pistettä TPS:n perässä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Kemi putoaa Ykköseen.

Ykkösessä käydään kovaa kamppailua sarjanoususta. Sunnuntaina Helsingin IFK otti tärkeän 3–0-vierasvoiton EIF:stä. Vielä hetki sitten sarjanousussa kiinni ollut EIF on pudonnut Ykkösessä kolmanneksi.

KPV (43 pistettä) on tällä hetkellä sarjanousijan paikalla. HIFK (42) pistettä on karsijan paikalla ja EIF (39 pistettä) kolmantena. Haaveita sarjanoususta elättelevät myös AC Oulu (38 pistettä) ja FF Jaro (36 pistettä), kun Ykköstä on neljä ottelukierrosta jäljellä.

Katso Ykkösen sarjataulukko täältä (teksti-tv).

Veikkausliigan sarjataulukko löytyy täältä (teksti-tv).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat