KuPS ryösti Vaasasta valtavan voiton – Veikkausliigan kärkitaisto kiihtyy

Kun Veikkausliigaa on jäljellä kolme kierrosta, ovat KuPS, Honka ja Ilves tasapisteissä HJK:n ja RoPSin takana.

Veikkausliiga
KuPS VPS
AOP

Jalkapallon Veikkausliigassa käydään viimeisillä kierroksilla raivoisa taistelu europaikoista ja mitaleista. HJK varmisti seurahistoriansa 29. Suomen mestaruuden jo viime keskiviikkona, mutta himmeimmistä mitaleista taistelevat yhä RoPS, Honka, KuPS ja Ilves – lauantain kierroksella varmistui, että VPS:lla on enää vain teoreettiset mahdollisuudet yltää kolmen parhaan joukkoon.

VPS nöyrtyi kotiyleisönsä edessä KuPSille maalein 0–3, kuopiolaiset nousivat voitollaan Hongan ohi kolmanneksi. Espoolaiset taistelivat aiemmin lauantaina HJK:n kanssa maalittoman tasapelin Tapiolassa.

Samaan aikaan kun KuPS haki Vaasasta kolme pistettä, Ilves jyräsi kotinurmellaan PS Kemin 4–0. Viidentenä olevalla Ilveksellä on Hongan ja KuPSin tavoin pisteitä 49, kun joukkueilla on jäljellä kolme ottelua. Kemin lauantain tappio Ilvekselle tarkoittaa käytännössä sitä, että kemiläisten putoaminen Ykköseen on sinettiä vaille.

Kolmikkoa neljä pistettä edellä olevalla RoPSilla on jäljellä vielä neljä ottelua, sarjakakkoset isännöivät sunnuntaina Rovaniemellä SJK:ta.

Veikkausliiga 29.9.

Honka – HJK 0–0

VPS – KuPS 0–3

Ilves – PS Kemi 4–0

FC Inter – IFK M 1–1

Lue lisää:

Fanit rähinöivät HJK:n ja Hongan välisen ottelun jälkeen – mellakkapoliisien hevosetkin kentällä

Kommentti: HJK otti jälleen ylivoimaisesti omansa – seuraavat valinnat urheilujohtoon linjaavat seuran tulevaisuutta

Kilpailevat seurat tiedostavat, että HJK:n horjuttaminen Suomessa on vaikeaa: "Klubin konttaaminen on ainoa mahdollisuutemme mestaruuteen"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat