Suora

  • Urheiluruutu
  • Uupumus oli tuhota Nooralotta Nezirin uran - romahdus opetti hyvinvoinnin merkityksen
  • Urheiluruutu

Miesten käsipallomaajoukkue liian kova Färsaarille

Miesten käsipallomaajoukkueen valmistautuminen kohti EM2020-karsintaa käynnistyi toden teolla Färsaaria vastaan pelattavan kaksoismaaottelun avausosalla lauantaina Hangossa.

urheilu
Nico Rönnberg hymyilee kuvassa
kuvassa Nico RönnbergTomi Hänninen

Suomi vei ottelussa vahvan toisen jaksonsa ansiosta voiton maalein 29-24.

Ottelun alku oli Suomelle vaikea, sillä Färsaaret meni nopeassa tahdissa 5-0- ja 7-1-johtoihin. Tämän jälkeen Suomi alkoi saada peliään kuntoon ja kuroa johtoa umpeen. Avausjakson jälkeen johto kirjattiinkin vieraille enää lukemin 10-11.

Tauolta Suomi tuli edelleen vahvasti ja käänsi tilanteen nopeasti edukseen. Färsaaret sinnitteli tuntumassa pitkään, mutta ei päässyt enää kahta maalia lähemmäs. Suomi venytti loppuminuuteilla voittomarginaalin lopulta viiteen maaliin.

Kentän tehokkain pelaaja oli yhdeksän maalia Suomelle heittänyt Nico Rönnberg. Färsaarten paras maalintekijä oli Peter Krogh seitsemällä osumallaan. Ottelussa kirjattiin myös yksi merkkipaalu, kun viisi osumaa Benjamin Helanderin ohella tehnyt Fredrik Forss pelasi Suomen paidassa 50. maaottelunsa.

Linus Sjöman teki ensimmäiset maalinsa (kolme) miesten maajoukkuepaidassa. Samaan maalimäärään ylsi lauantaina kotijoukkueesta myös Miro Koljonen.

Lähteet: Käsipalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat