Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kaikkien aikojen ottelu päättyi mellakkaan – voiton ottanut Nurmagomedov hyökkäsi ulos häkistä tappelemaan, taustajoukot kävivät McGregorin kimppuun

Habib Nurmagomedov sai Conor McGregorin luovuttamaan, mutta ottelun jälkeen alkoi kaaos.

vapaaottelu
Conor McGregor Habib Nurmagomedov
McGregorin paluuottelu päättyi kaaokseen.Getty Images

Vapaaottelumaailman suurkohtaaminen Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin välillä päättyi melkoiseen kaaokseen. Nurmagomedov voitti ottelun neljännessä erässä takakuristuksella, mutta huomion veivät sen jälkeiset tapahtumat.

McGregor luovutti nopeasti, kun Nurmagomedov sai takakuristuksen kiinni. Venäläinen huusi kurkku suorana heti voittonsa jälkeen McGregorille ja hyppäsi nopeasti häkin seinän yli. Nurmagomedov hyökkäsi McGregorin taustajoukkojen kimppuun tappelemaan ja kaaos oli valmis.

Turvamiehet ryntäsivät erottamaan häkin ulkopuolelle tullutta hulinaa, mutta häkissäkin tapahtui yhä. Nurmagomedovin taustajoukot hyökkäsivät McGregorin kimppuun ja ottelun hävinnyt irlantilainen sai osumia vielä luovutuksensa jälkeenkin.

Itse ottelu oli Nurmagomedovin näytöstä. Tappioton venäläinen hallitsi ottelua kaikki erät, ja toisen erän leukaosumasta lähtien McGregor olitäysi altavastaaja.

Ottelun jälkeiset tapahtumat olivat jatkumoa kaksikon aiemmille välikohtauksille. McGregor hyökkäsi huhtikuussa Nurmagomedovin leirin kimppuun mediatilaisuudessa New Yorkissa. McGregor sai hyökkäyksestä yhdyskuntapalvelua. Irlantilainen on myös kaikissa ennakkotilaisuuksissa haukkunut kaikin mahdollisin tavoin Nurmagomedovia.

Nurmagomedov ei saanut ottelun jälkeen edes kevyen sarjan mestaruusvyötä itselleen, koska UFC pelkäsi irlantilaisfanien aloittavan mellakan katsomossa. McGregor talutettiin jo aiemmin ulos areenalta turvamiesjoukon saattelemana.

– En olisi ikinä uskonut noin voivan käydä. Tuo oli hullumpaa kuin minun otteluissani nähdyt mellakat, sanoi nyrkkeilylegenda (siirryt toiseen palveluun)Mike Tyson, jonka otteluissa rähistiin useammankin kerran.

Lue myös:

Mellakan aiheuttanut UFC-mestari pyysi anteeksi, mutta haukkui McGregorin – "Putin soitti minulle ja kertoi olevansa hyvin ylpeä"

Kolme hyökkääjää pidätettiin UFC:n mellakassa – ykkösmies jyrähti mestarilleen: "Habibin sukellus tappelemaan oli naurettavaa"

Conor McGregorille eivät riitä ennätystyrmäykset, loputtomat loukkaukset tai kymmenet miljoonat – rääväsuinen megatähti on lajinsa lähettiläs niin hyvässä kuin pahassa

klo 8:32 lisätty Mike Tysonin Twitter-kommentti.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat