Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kolme hyökkääjää pidätettiin UFC:n mellakassa – ykkösmies jyrähti mestarilleen: "Habibin sukellus tappelemaan oli naurettavaa"

Conor McGregorin aloittama koston kierre leimahti Las Vegasissa mestaruusottelun jälkeen.

vapaaottelu
Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov riehaantui voittonsa jälkeen.Getty Images

Habib Nurmagomedov otti lauantaina vapaaottelu-uransa 27. voiton ja pysyy yhä tappiottomana sekä UFC:n kevyen sarjan mestarina, mutta se voi olla laiha lohtu jatkoa ajatellen.

Nurmagomedov ei tuuletellut kuristusvoittoaan vaan syöksyi ulos häkistä Conor McGregorin taustajoukkoihin kuuluneen Dillon Danisin kimppuun. Alkoi mellakka, jota lukuisat turvamiehet joutuivat rauhoittelemaan.

– Conorin kulmamies aloitti tämän, mutta Habibin sukellus tappelemaan oli naurettavaa. Hän voitti juuri upean ottelun hienolla suorituksella, oli saamassa mestaruusvyön ja yleisön kunnioituksen. Sen sijaan hän hyökkäsikin häkistä ulos ja aloitti hurjan mellakan, UFC:n ykköspomo Dana White jyrähti ESPN:lle.

Sen jälkeen myös Nurmagomedovin taustajoukot riehaantuivat. Kaksi heistä kapusi häkkiin ja hyökkäsi ottelusta toipumassa olleen McGregorin kimppuun.

Whiten mukaan kolme Nurmagomedovin taustajoukkoihin kuuluvaa henkilöä pidätettiin, mutta vapautettiin myöhemmin, koska McGregor ei halunnut nostaa syytettä.

– Vain luoja tietää, mitä Nevadan urheilukomissio tekee Habibille ja hänen taustajoukoilleen. Heidän teoillaan on paljon seurauksia, joita he eivät ehkä itsekään vielä ymmärrä, White sanoi Fox Sportsille.

Whiten mukaan venäläisottelija ja hänen taustajoukkonsa eivät välttämättä saa enää viisumeja Yhdysvaltoihin, minkä lisäksi Nurmagomedov saattaa saada kilpailukieltoa. Sakkoja on luvassa varmasti.

– Tämä on iljettävää, White tiivisti Foxille.

Lauantain mellakka on jatkoa McGregorin aloittamalle vastakkainasettelulle. Irlantilainen hyökkäsi huhtikuussa Nurmagomedovin ja hänen tiiminsä kimppuun New Yorkissa. Useampi ihminen loukkaantui McGregorin heitettyä venäläisten bussia nokkakärryillä. Irlantilainen sai tapauksesta yhdyskuntapalvelua.

Lue myös:

Kaikkien aikojen ottelu päättyi mellakkaan – voiton ottanut Nurmagomedov hyökkäsi ulos häkistä tappelemaan, taustajoukot kävivät McGregorin kimppuun

Conor McGregorille eivät riitä ennätystyrmäykset, loputtomat loukkaukset tai kymmenet miljoonat – rääväsuinen megatähti on lajinsa lähettiläs niin hyvässä kuin pahassa

klo 11:01 päivitetty pidätystilannetta. Whiten uudemman lausunnon mukaan hyökkääjät pidätettiin, mutta vapautettiin, koska McGregor ei nostanut syytettä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat