Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mellakan aiheuttanut UFC-mestari pyysi anteeksi, mutta haukkui McGregorin – "Putin soitti minulle ja kertoi olevansa hyvin ylpeä"

Venäläisottelijan huippusuoritus jäi sivuseikaksi, kun hän hyökkäsi taustajoukkojen kimppuun.

vapaaottelu
Habib Nurmagomedov
Habib Nurmagomedov poseerasi lehdistötilaisuudessa mestaruusvyön kanssa.Getty Images

Habib Nurmagomedov pyysi mestaruusottelun jälkeen anteeksi aiheuttamaansa mellakkaa vapaaotteluorganisaatio UFC:n Las Vegasin tapahtumassa. Venäläisottelija voitti Conor McGregorin takakuristuksella, mutta hyökkäsi voittonsa jälkeen irlantilaisen taustajoukkojen kimppuun.

Kevyen sarjan mestaruuden säilyttänyt Nurmagomedov kävi todella kuumana hänelle huudelleille henkilöille, mutta oli lehdistötilaisuudessa muutamaa tuntia myöhemmin huomattavasti rauhallisempi.

– Haluan pyytää anteeksi Nevadan urheilukomissiolta ja Vegasilta. Tämä ei ole paras puoleni, Nurmagomedov aloitti lyhyen puheenvuoronsa.

– En kuitenkaan ymmärrä, miksi kaikki puhuvat minun hypystäni. Miksei kukaan puhu hänen teoistaan? McGregor haukkui maani, isäni, uskontoni. Hän rikkoi bussin ja melkein tappoi pari ihmistä. Miksei näistä puhuta lainkaan?

Venäläisottelija viittasi huhtikuun tapahtumiin, kun McGregor hyökkäsi mediatilaisuudessa Nurmagomedovin leirin kimppuun. McGregor sai tapauksesta yhdyskuntapalvelua.

Nurmagomedov ei ottanut lainkaan kysymyksiä vastaan lehdistötilaisuudessa. Hän muistutti kertoneensa jo etukäteen, miten ottelussa tulisi käymään ja hymyili, että juuri niin kävi. Ennen poistumistaan Nurmagomedov mainitsi vielä Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

– Putin soitti minulle juuri ja kertoi olevansa hyvin ylpeä minusta.

Lue myös:

Kaikkien aikojen ottelu päättyi mellakkaan – voiton ottanut Nurmagomedov hyökkäsi ulos häkistä tappelemaan, taustajoukot kävivät McGregorin kimppuun

Kolme hyökkääjää pidätettiin UFC:n mellakassa – ykkösmies jyrähti mestarilleen: "Habibin sukellus tappelemaan oli naurettavaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat