Suora

  • Taitoluistelun MM: jäätanssin rytmitanssi
  • Taitoluistelun MM: naisten vapaaohjelma
  • UP-dokkari: Kaikki vain faneja varten
  • Taitoluistelun MM, naisten vapaaohjelma
  • Elävä arkisto esittää
  • Taitoluistelun MM, jäätanssin rytmitanssi
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäki
  • Planica, miesten lentomäen kilpailu

TPS:n tähtihyökkääjä Palve jätti CHL-kamppailun kesken, Kärpät ja Tappara varmistivat jatkopaikkansa

Oula Palve pelasi vain ensimmäisessä erässä, kun TPS voitti Junost Minskin 3–1.

jääkiekko
Oula Palve juhlii maalia.
Oula Palve.Jaakko Stenroos / AOP

Turun Palloseura voitti jääkiekon CHL:n kotiottelussaan valkovenäläisen Junost Minskin 3–1, joskaan ottelulla ei ollut merkitystä turkulaisten jatkopaikan kannalta TPS nousi pois lohkojumbon paikalta, muttei voi enää nousta jatkoon. TPS:n tähtihyökkääjä Oula Palve jätti ottelun kesken avauserässä.

Helsingin IFK:nkin jatkopaikka on vaarassa, sillä joukkue hävisi kotonaan ruotsalaiselle Skellefteå AIK:lle 1–5-lukemin. IFK:n ainokaisen laukoi Teemu Eronen. Helsinkiläiset ovat lohkossaan kolmantena ennen viimeistä otteluaan. Toisena oleva HC Bolzano voi keskiviikkona varmistaa jatkopaikkansa, jos se voittaa lohkojumbona olevan GKS Tychyn.

Oulun Kärpät puolestaan varmisti oman jatkopaikkansa, kun Mountfield HK kaatui kotikentällä 3–2. Oululaiset ovat voittaneet neljä viidestä ottelustaan. Kärppien voittomaalin tiistaina laukoi Rasmus Kupari.

Myös Tappara varmisti jatkopaikkansa E-lohkossa. Ruotsalainen Djurgården jäi Tampereella kirvesrintojen jalkoihin 3–5-lukemin. Ottelu oli päätöserässä vielä 3–3-tasalukemissa, mutta Kristian Kuusela ja Jarkko Malinen nostivat Tapparan voittoon.

JYP puolestaan hävisi HC Luganolle vieraskentällä 0–2. Sveitsiläiset nousivat tasapisteisiin suomalaisten kanssa H-lohkossa ennen viimeistä kierrosta. Joukkueet kohtaavat uudelleen 16. lokakuuta Jyväskylässä, missä ratkaistaan lohkon toinen jatkaja.

klo 23:01: Täydennetty JYPin ottelun lopputulos.

Lue myös:

SM-liigan maalitykit tulittivat perjantai-illan kunniaksi! Näin Oula Palve täräytti kauden seitsemäntensä ja TPS:n sarjakärkeen

Suosittelemme

Tuoreimmat