Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilukierros

Muodostelmaluistelun MM-kisaliput myytiin saman tien loppuun – "Kunpa voisimme järjestää ylimääräisen keikan kuten muusikot tekevät"

Muodostelmaluistelun MM-kisojen liput suorastaan revittiin käsistä.

muodostelmaluistelu
Marigold IceUnity
Marigold IceUnity vauhdissa.Emmi Korhonen / Lehtikuva

Helsingissä ensi vuoden huhtikuussa järjestettävien muodostelmaluistelun MM-kilpailujen pääsyliput myytiin maanantaina loppuun tunnissa, kertoo Suomen Taitoluisteluliitto. Kisa pidetään Helsingin jäähallissa, johon myynnissä oli lyhyt- ja vapaaohjelmakisaan yhteensä 12 000 paikkaa.

– Ounastelimme, että tapahtuma myy hyvin, mutta kyllä näin valtava suosio yllätti meidät pahemman kerran. Kunpa voisimmekin järjestää ylimääräisen keikan kuten suosituimmat muusikot tekevät, mutta ikävä kyllä se ei ole lajissamme mahdollista, Suomen Taitoluisteluliiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo sanoi tiedotteessa.

Vuodesta 2000 järjestetyistä muodostelmaluistelun MM-kisoista Suomi on kahminut yhteensä 9 kultaa, 8 hopeaa ja 5 pronssia. Lajin hallitseva maailmanmestari on suomalainen Marigold IceUnity.

Lue lisää:

Muodostelmaluistelun hallitseva maailmanmestari rikkoo rajoja – Marigold IceUnityn riveihin historian ensimmäinen mies

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat