Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage

VaLePan Olli Kunnarilla riittää uskoa ryöstöretkelle – luvassa ei pitäisi olla turkkilaista saunaa

IBBSK:ssa vuosikymmenen alussa pelannut suomalainen kertoo seuran fanikulttuurin olevan olematonta.

lentopallo
Olli Kunnari
Olli Kunnari.Tomi Hänninen

Vammalan Lentopallo hävisi niukimmalla mahdollisella tavalla miesten Mestarien liigan karsintaottelunsa Istanbul BBSK:lle, mutta uskoa riittää toiseen osaotteluun Turkkiin.

Sastamalassa pelatussa avausottelussa ratkaisu nähtiin vasta viidennen erän jatkopalloilla, kun turkkilaisjoukkue vei erän 17–15. VaLePan tähtipelaaja Olli Kunnarin mukaan vastustaja oli eniten edellä syöttöpelissä.

– Varsinkin niissä erissä, jotka he voittivat, me jäimme syöttöjen jalkoihin. Lopussa emme olleet tarpeeksi terävinä, emmekä saaneet hyökkäyksistä peliä kuolemaan, Kunnari sanoi Ylelle.

Kunnari arvioi, että VaLePa pystyy hakemaan vieraskentältä jatkopaikkaan tarvittavan voiton. Istanbul BBSK on suomalaistähdelle tuttu seura, sillä hän pelasi joukkueessa kaudella 2010–11.

Turkkilaiset tunnetaan räväkästä katsomokulttuuristaan, mutta tässä otteluparissa sitä ei liene luvassa.

– Se on sellainen seura, jolla ei hirveästi fanitoimintaa ole. Kun pelasimme europelejä silloin, niin ei hirveästi väkeä katsomossa ollut. Isoilla seuroilla Turkissa tilanne on vähän eri, kun fanit käyvät lajista riippumatta katsomassa pelejä.

– Meillä oli tänään paljon asioita, joita voimme tehdä vielä paremmin. Kaveri pelasi varmaan yhden parhaista syöttöpeleistään. Jos he pystyvät samanlaiseen, niin voi tulla vaikeaa, mutta en kuitenkaan usko samanlaisiin tehoihin.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Turkissa. Ottelusta lasketaan ensimmäisenä sarjapisteet. Jos ne ovat tasan, ratkaisee jatkoonmenijät erät. Jos nekin ovat tasan, lasketaan eräpisteitä.

Olli Kunnaria haastatteli Petri Hänninen.

Lue myös:

VaLePalle kirvelevä tappio Mestarien liigan karsinnassa

VaLePan tähtisikermä lähtee Mestarien liigan karsintoihin haastajana – "Äkkiähän tämä kauden tärkein peli tulee eteen"

Suosittelemme

Tuoreimmat