Suora

  • Elävä arkisto esittää

Antti Raannalle kauden avausvoitto – torjui vl-kilpailussa kaiken mahdollisen

Arizona Coyotes avasi maali- ja pistetilinsä jääkiekon NHL:ssä.

NHL
Antti Raanta torjuu Arizonan maalilla.
Antti Raanta.AOP

Arizona Coyotesin ykkösmaalivahti Antti Raanta torjui kauden ensimmäisen voittonsa keskiviikkona. Arizona nappasi kauden avauspisteensä, kun joukkue haki voittomaalikilpailun jälkeen 3–2-vierasvoiton Anaheim Ducksilta. Ennen keskiviikon ottelua Arizona ei ollut tällä kaudella onnistunut maalinteossa.

Raanta torjui 23/25 kertaa ja pysäytti kaikki kolme Ducksin maalintekoyritystä voittomaalikilpailussa. 29-vuotiaan Raannan torjuntaprosentti on kolmen pelatun ottelun jälkeen 91,4.

– En vain halunnut päästää maaleja. Jatkoajalla yksi torjunta voi kääntää pelin. Emme saaneet maalia jatkoajalla mutta pääsimme voittomaalikisaan ja voitimme sen. Tuntuu todella hyvältä, itseluottamuksemme on nyt todella korkealla, Raanta summasi pelin jälkeen.

Ottelun Arizonalle vl-kilpailussa ratkaisi Nick Cousins.

Voitto oli Arizonalle makea, sillä joukkue hävisi lauantaina juuri Anaheimille 0–1. Ducksille nollapelin lauantaina torjunut John Gibson esti keskiviikkona 37/39 maalintekoyritystä.

Anaheim oli voittanut kauden kolme ensimmäistä peliään.

Lue myös:

Keskisuomalaisen kiekkoperheen suurin lahjakkuus joutui pettymään Pohjois-Amerikassa – NHL-seuransa hylkäämä Julius Nättinen ei aio enää kiirehtiä ulkomaille

Washingtonin venäläistähdet loistivat viime kevään finaalin uusinnassa, Jori Lehterä tulistui Ottawa-pelissä

Suosittelemme

Tuoreimmat