Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Lentopallon SM: Naisten Mestaruusliiga LP Viesti - Hämeenlinnan Lentopallokerho
  • Hiihdon MM, päivän parhaat, Seefeld 23.2.
  • Hiihdon MM, mitalijuhla, Seefeld 23.2.
  • Suur-Hamareita ja E-peleitä
  • Pikaluistelun sprintti MM, naisten ja miesten 500m ja 1000m
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Suur-Hamareita ja E-peleitä
  • Freestylen MC: Tazawako, parikumpareet

Kärpille 7:s perättäinen kolmen pisteen potti - TPS upotti HIFK:n

Kärppien voittokulku kiekkoliigassa jatkui torstaina. Muita illan voittajia olivat TPS ja HPK.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Veini Vehviläinen
Veini Vehviläinen Tomi Hänninen

Viime kauden Suomen mestari Kärpät jatkaa jääkiekkoliigan kärkipaikalla. Se otti Liigassa seitsemännen peräkkäisen kolmen pisteen voiton kaatamalla vieraissa JYPin 1-0. Hurrikaanipaidat ovat hävinneet kuudesta kotiottelustaan neljä.

Kärppien maalin ampui toisessa erässä Taneli Ronkainen, jolle osuma oli kauden ensimmäinen. Kärppien maalivahtikomeetta Veini Vehviläinen pelasi jo kauden neljännen nollapelinsä torjuttuaan 39 kertaa. Mikko Mannerin joukot ovat päästäneet kahdeksassa viime ottelussa vain seitsemän takaiskua ja voittaneet tänä aikana myös Ilveksen ja Pelicansin jalkapallolukemin 1-0.

– Ottaa kovasti päähän. Voittaminen on meille nyt aika vaikeaa. Koko ajan me parannetaan, mutta ei vain vielä riitä. Ihan oli voitto tänään otettavissa, JYPin käskyttäjä Lauri Merikivi manasi.

TPS juhli voittoa Nordiksella

Kärppien johto toisena olevaan TPS:ään kasvoi kolmeen pisteeseen. TPS kukisti vieraissa jatkoajalla HIFK:n 3-2. Ilkka Heikkinen nosti vieraat jatkoajalle ylivoimamaalillaan ja voittomaalin ampui läpiajosta Oula Palve.

– Oula on kiekolla taitava ja voittaa yksi vastaan yksi -tilanteet. Hän tekee joka toisesta paikastaan maalin, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen hehkutti.

Kotijoukkueen kapteeni Lennart Petrell pelasi 500. liigapelinsä - kaikki HIFK-paidassa. – Vajaa kymmenen on tässä seurassa saavuttanut tuon ottelumäärän. Olen pieni pala historiaa ja nöyrä, Petrell linjasi.

HPK:lla kulkee vieraissa

HPK voitti vieraissa Lukon 4-1. Raumalaiset olivat käytännössä vain reilun minuutin pelissä mukana, kun Heikki Lehdes tasoitti luvut 1-1:een. Voittomaali oli Jaakko Kuusiston käsialaa ajassa 52.17. Se oli 21-vuotiaalle hyvinkääläiselle uran toinen liigarysä.

– Nuoret hyökkääjät ratkaisivat. Tänään onnistuttiin puolustuksessakin. Kaikin puolin hyvä ja ehyt esitys, Kerho-luotsi Antti Pennanen jatkoi.

Kerho on voittanut kolme viimeisintä matkapeliä, mutta vasta Äijänsuolla se sai mukaansa kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton vieraissa. Lukko on voittanut kotonaan vain kerran viidestä yrityksestä.

– Kotiraikkaus jäi jonnekin Riksuun, ihmetteli valmentaja Pekka Virta viitaten siihen, että Lukko yöpyi keskiviikon KooKoo-pelin jälkeen Riihimäellä.

Perjantaina SM-liigassa pelataan kaksi ottelua, joissa Sport kohtaa Ilveksen ja Tappara puolestaan KooKoon.

Sarjataulukko

Suosittelemme

Tuoreimmat