Suora

  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Hiihdon MM, mitalijuhla, Seefeld 23.2.
  • Suur-Hamareita ja E-peleitä
  • Pikaluistelun sprintti MM, naisten ja miesten 500m ja 1000m
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Suur-Hamareita ja E-peleitä
  • Freestylen MC: Tazawako, parikumpareet

Laineen kuiva kausi jatkuu, Rinne valittiin ansaitusti ottelun parhaaksi pelaajaksi – "Paljon tunnetta ja fyysistä peliä"

Nashville Predatorsin Pekka Rinteen torjuntaprosentti on vakuuttava kolmen pelatun ottelun jälkeen.

NHL
Pekka Rinne kiittää kotiyleisöä pelin jälkeen
Pekka Rinne tervehtii kotiyleisöä.Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen NHL-kausi alkoi mainiosti, kun hän kirjasi kauden ensimmäisestä ottelustaan tehot 1+1, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Viime kaudella peräti 44 maalia tehnyt Laine pelasi torstaina kolmannen perättäisen ottelunsa kiikaritehoin.

Laineen edustama Jets koki torstaina 0–3-vierastappion Nashville Predatorsille. Reilut 15 minuuttia pelannut Laine laukoi ottelussa vain kerran maalia kohti.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Predatorsin tähtimaalivahti Pekka Rinne, joka torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä. Rinne esti ottelussa 29 Winnipegin maalintekoyritystä.

– Olen innoissani, kun voin pelata näitä kavereita vastaan. Tästä saatiin hyvää osviittaa siitä, millainen kausi on tulossa – paljon tunnetta ja fyysistä peliä. Jäällä oli paljon vauhtia ja taitoa, NHL-uransa 52. nollapelinsä torjunut Rinne sanoi pelin jälkeen.

Rinne on torjunut tällä kaudella kolmessa ottelussa torjuntaprosentilla 94,46. Kaksi voittoa torjunut Rinne on NHL-vahtien tämän kauden torjuntatilastossa 12. sijalla.

Jetsillä oli toisessa erässä pari loistavaa paikkaa ylivoimalla, mutta Rinne piti maalinsa puhtaana. Kolmannessa erässä 35-vuotias suomalaisvahti torjui muun muassa Blake Wheelerin läpiajon.

– Rinne joutui torjumaan muutaman pahan vedon. Hän oli todella keskittynyt ja terävä alusta loppuun, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette kehui suomalaisvahtia.

Ilman tehopisteitä kamppailussa jäivät Laineen tavoin myös Jetsin tulokashyökkääjä Kristian Vesalainen ja Nashville-hyökkääjä Miikka Salomäki.

Lue myös:

Mikko Rantasella kovat tehot murskavoitossa, Donskoi ampui kauden ensimmäisensä Suomelan tarjoilusta

Jesperi Kotkaniemen kotidebyytissä melkoiset seremoniat – Canadiens-kapteeni "sytytti" koko kaukalon tuleen

Suosittelemme

Tuoreimmat