Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

McGregorin voittanut Nurmagomedov haluaa haastaa nyt Mayweatherin nyrkkeilyssä – "Viidakossa voi olla vain yksi kuningas"

UFC:n kevyen sarjan mestari on vapaaottelussa väliaikaisessa kilpailukiellossa, mutta nyrkkeilyssä ei.

urheilu
Habib Nurmagomedov
Habib NurmagomedovGetty Images

Habib Nurmagomedov voitti viikko sitten Conor McGregorin ”kaikkien aikojen ottelussa” takakuristuksella, vapaaotteluorganisaatio UFC:n Las Vegasin tapahtumassa.

McGregor palasi ottelussa UFC-häkkiin kahden vuoden tauon jälkeen, sillä hän siirtyi hetkeksi nyrkkeilyn pariin. Irlantilainen otteli yhtä kaikkien aikojen parasta nyrkkeilijää, 41-vuotiasta Floyd Mayweatheria vastaan ja hävisi ottelun.

Nyt Nurmagomedov haluaa todistaa olevansa kova luu myös nyrkkeilykehässä, sillä venäläinen ilmoitti Instagramissa haluavansa ottaa matsin Mayweatherin kanssa. Yhdysvaltalaisnyrkkeilijä on ollut voittamaton 50 ottelussa.

– No niin, Floyd, meidän täytyy otella nyt, Nurmagomedov totesi Mayweatherin promoottori Leonard Ellerben Instagram-tilin videossa.

– 50–0 vastaan 27–0, kaksi kundia, jotka eivät koskaan häviä. Miksi ei? Koska viidakossa voi olla vain yksi kuningas.

View this post on Instagram

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

Nurmagomedovin mukaan hän on tällä hetkellä viidakon kuningas. Mayweather voitti McGregorin kymmenennessä erässä.

Mayweather ei ole otellut McGregor-ottelun jälkeen, mutta hän on kertonut palaavansa eläkepäiviltään tänä vuonna, kun hän ottaa uusintamatsin Manny Pacquiaoa vastaan.

Sekä Nurmagomedov että McGregor ovat tällä hetkellä väliaikaisessa kilpailukiellossa UFC-ottelun yhteydessä tapahtuneen välikohtauksen takia.

Lue myös:

Kaikkien aikojen ottelu päättyi mellakkaan – voiton ottanut Nurmagomedov hyökkäsi ulos häkistä tappelemaan, taustajoukot kävivät McGregorin kimppuun

Vapaaottelijat McGregor ja Nurmagomedov saamassa väliaikaisen pannan

Mellakan aiheuttanut UFC-mestari pyysi anteeksi, mutta haukkui McGregorin – "Putin soitti minulle ja kertoi olevansa hyvin ylpeä"

klo 16:41: Muokattu otsikkoa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat