Suora

  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma
  • Planica, miesten lentomäen karsinta
  • Mäkihypyn MC: Planica, lentomäen karsinta
  • Oslo, naisten pikakilpailu
  • Jääkiekkokierros
  • Taitoluistelun MM, parien vapaaohjelma

Huippuhakkuri Ojansivu yhä sivussa – Savo Volley kärsi kotitappion

Lentopallon Mestaruusliigakauden kolmella tappiolla aloittanut Etta otti sunnuntaina toisen peräkkäisen voittonsa, kun oululaisjoukkue aiheutti Pielavedellä Savo Volleylle sen avaustappion tällä kaudella erin 3-1.

urheilu
Ettan logo.
Etta

Antti Ronkainen oli Ettan tehokkain 20 pisteellä, Ville Sorvoja kokosi 29 pistettä. Savo Volleyn tehokkain oli hakkuri Eetu Häyrinen 21 pisteellä. Savo Volleyn hakkurina kauden aloittanut Olli-Pekka Ojansivu oli yhä sivussa kokoonpanosta.

– Oma hyökkäyspeli alkaa loksahtaa uomiinsa, Savon hyökkäyspeli näytti tuskaiselta. Kyllä he varmasti kaipaavat Ojansivua kokoonpanoon, valmentaja Olli Kuoksa sanoi.

Vammalan Lentopallo on Savo Volleyn tappion jälkeen liigan ainoa tappioton joukkue.

Hurrikaani hyydytti Ducksin

Hurrikaani-Loimaa toipui nopeasti lauantain VaLePa-tappiosta ja kaatoi Vantaalla paikallisen Ducksin 3-0.

Matti Oivanen ja Tapio Toiviainen tekivät vieraille 12 pistettä mieheen. Thiago Maciel oli 13 pisteellä nollakerhossa jatkavan Ducksin tehokkain.

Ducksin päävalmentaja Ismo Tuominen ei vielä ole huolissaan.

– Avauserässä meillä oli kolme eräpalloa, mutta ei onnistuttu. Kauden kolmessa ottelussa meillä on ollut nyt kuusi eräpalloa, mitkä on hävitty. Peli kehittyy vähitellen, Tuominen sanoi.

Toinen brasilialainen Leo Jack jäi kuuteen pisteeseen. – Hän syötti kolme ässää, mutta hyökkäyspeli vaatii kohennusta. Toki koko joukkueen hyökkäyspeli jäätyi avauserän tappion jälkeen. Hurrikaani luki sitä kuin avointa kirjaa, Tuominen lisäsi.

Tiikerit voitti viisieräisen

Kokkolan Tiikerit voitti liki kolmituntiseksi venyneessä ottelussa kotonaan Akaa-Volleyn 3-2.

Viides erä päättyi 18-16. Jiri Hänninen oli 21 pisteellä tehokkain, ja hänen tappoprosenttinsa oli kova 70, mutta suuri ansio voitosta kuuluu myös kolmannessa erässä peliin tulleelle Jere Mäkiselle. Hän ehti tehdä hyvillä tehoilla 13 pistettä.

Hänninen ja Mäkinen tekivät molemmat päätöserässä viisi pistettä. Myös kokenut passari Kalle Määttä auttoi kääntämään ottelun kulun Tiikereille voitoksi.

Joni Mikkonen oli 20 pisteellä Akaan tehokkain. Lauantaina vain vähän Oulussa pelannut Sauli Sinkkonen kokosi nyt 13 pistettä. Hän syötti viisi ässää ja otti neljä torjuntapistettä.

Suosittelemme

Tuoreimmat