Arttu Mattila joutui pettymään mitalihaaveissaan nuorten olympialaisissa

Nuorten olympialaisten mitalit ratkaistiin kahden kilpailun yhteistuloksella.

urheilu
Arttu Mattila.
Arttu Mattila.AOP

Korkeushyppääjä Arttu Mattila sijoittui kuudenneksi Nuorten olympialaisissa Buenos Airesissa sunnuntaina. Äänekosken Urheilijoita edustava Mattila, 17, taisteli mitaleista kahden kilpailun yhteistuloksella ratkaistussa kilpailussa.

Hän oli ensimmäisen kilpailun jälkeen kolmantena hypättyään 209. Toisessa kilpailussa Mattila jäi tulokseen 207, kun pronssimitaliin olisi vaadittu vähintään hänen ulkoratojen ennätystään sivuava tulos 214.

– Mitä tuohon nyt voi sanoa? Vaikeuksien kautta uusiin vaikeuksiin. Ei vaan lähtenyt tänään, ei voi mitään, Mattila totesi tiedotteessa.

Voiton vei Kiinan Long Chen yhteistuloksella 435 (213+222).

Buenos Airesissa nähtiin sunnuntaina myös toinen suomalainen yleisurheilija. Alisa Virtanen juoksi 800 metrin toisessa kilpailussa ajan 2.17,50. Kahden kilpailun yhteisaika 4.34,32 riitti 14. sijaan.

Lue myös:

Nuorten olympialaiset kasvattavat niin urheilijana kuin ihmisenä – Suomi kilpailee kaikkien aikojen suurimmalla joukkueellaan

Viivi Kempille yllätyspronssia nuorten kesäolympialaisissa – "Kädet oikein tärisivät välillä"

Mitali Suomeen nuorten olympialaisista – Viivi Kemppi ampui pronssia

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat