Kouvot oli lähellä yllätystä – kiusasi Karhua vain kahdeksalla pelaajalla

Miesten Korisliigan mestaruutta puolustava Kauhajoen Karhu jatkaa puhtaalla pelillä, kun se voitti kotipelissään Kouvot 84-72.

koripallo
Kauhajoen Karhu
Kauhajoen Karhun päävalmentaja Jussi Karhun mukaan Kouvot teki joukkueen olon tukalaksi.AOP

Vain kahdeksalla pelaajalla matkassa ollut Kouvot kiusasi Karhua viimeiselle neljännekselle asti, jonne Kouvot pääsi pisteen johdossa. Peli ratkesi kuitenkin pian, kun Karhu voitti neljännen jakson ensimmäiset kuusi minuuttia peräti 17-0.

– Kouvot jaksoi jauhaa hyökkäyspeliään ja teki olomme tukalaksi. Viimeisellä kympillä pääsimme kiristämään ruuvia ja peli ratkesi, kertasi Karhun päävalmentaja Jussi Laakso.

Durrell Summers heitti Karhulle 20 pistettä ja Bojan Sarcevic 15. Kouvoista Severi Kaukiainen keräsi 19 ja Jeremy Morgan 13 pistettä.

Myös Nokialla kotijoukkue oli pinteessä puoli peliä, mutta BC Nokia karkasi lopulta Uudenkaupungin Korihaita vastaan 91-80-voittoon. Kotivoitto rakentui kolmannella jaksolla, jonka BC Nokia voitti 30-14.

Isäntien isot miehet vastasivat tehoista, kun Sean O'Mara nosti 27 ja Dragan Labovic 15 pistettä. Korihaista Brandon Conley teki 20 pistettä.

Salossakin kotijoukkue sai kunnon vastuksen Kouvojen ja Korihaiden lailla vielä ilman voittoa olevalta Lapuan Kobrilta. Vilpas toki voitti 94-86. Vilpas vei peliä, mutta Kobrat keikkui vielä kolmannen jakson puolivälissä vain kahden pisteen päässä.

Brandon Taylor nousi Vilppaan tehokkaimmaksi 24 pisteellä. Diante Baldwin teki 19 pistettä. Kobrista Khalil Small keräsi myös 24 pistettä ja Larry Anderson 18.

Lue lisää:

Karhun urakka Mestarien liigan parketilla päättyi tylyin lukemin

Susijengin legenda Teemu Rannikko on edelleen korisliigan suurin tähti – "Toivottavasti myös onni ja sattuma ovat puolellamme"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat